Rıza Baba Ölüyor mu? Suikaste uğrayan Rıza Baba için gıyabi cenaze namazı!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın suikaste uğraması sevenlerini üzdü. 7 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde kurşunlanan ve kanlar içerisinde kalan Rıza Baba ölüyor mu?

Arka Sokaklar izleyicisi günlerdir Rıza Komiser'in akıbetini merak ediyor. Dizinin geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölüm fragmanında Emniyet Amiri Rıza Baba'nın suikaste uğrayarak kanlar içinde kalması sevenlerini dehşete düşürmüştü.

16 sezondur devam eden dizinin meşhur amiri Rıza Baba'nın takipçileri "Rıza Baba Ölüyor mu, Rıza Baba Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu" sorularına yanıt aramaya başladı.

Rıza Baba Arka Sokaklar Defterini Kapatıyor

Yönetmenliğini Orhan Oğuz2un, Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı Arka Sokaklar yeni bölümü 14 Ocak Cuma akşamı ekrana geliyor. Yeni bölümde kimliği belirsiz kişilerce suikaste uğrayan Rıza Babanın ölüp ölmeyeceği yeni bölümde belli olacak.

Rıza Baba Ölüyor mu? Suikaste uğrayan Rıza Baba için gıyabi cenaze namazı!

Arka Sokaklar'da Çarşaflı Kadın Sahnesi Çok Konuşuldu

Diğer yandan Arka Sokaklar'ın geçtiğimiz bölümünde çarşaflı bir kadının yer aldığı sahne olay yarattı. Kadının kızı Emine'nin katilinini bulunması için Mesut Komiser'den yardım istemesi ve verdiği cevap olay oldu.

Rıza Baba Ölüyor mu? Suikaste uğrayan Rıza Baba için gıyabi cenaze namazı! - Resim : 2

Mesut Komiser karakteri ise çarşaflı kadına şöyle cevap verdi:
'Şimdi beni iyi dinle. Kızını parayla satan sen. Kızı katil eden sen. O şeytandan himmet alan sen. Şimdi canın yandı, bulun o namussuzu diyorsun. Öyle mi? Sizin canınız da hayatınız da yalan be. Git başka yerde ağla. Git.'

Rıza Baba Ölüyor mu? Suikaste uğrayan Rıza Baba için gıyabi cenaze namazı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar rıza baba ölüyor mu rıza baba diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.