Rixos'un Genel Müdürü Faruk Karaca vefat etti

Antalya'da bulunan ünlü otel Rixos Premium Tekirova'nın Genel Müdürü Faruk Karaca, grip şikayetiyle gittiği hastanede vefat etti. Karaca'nın ölümü turizm camiasını derinden etkiledi.

Antalya, Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi'nde bulunan Rixos Premium Oteli genel müdürü Faruk Karaca (45), 1,5 ay önce grip şikayetiyle hastaneye başvurdu.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Tedavisine Antalya'daki özel bir hastanede başlanan Karaca, birkaç gün önce sevk edildiği başka bir özel hastanede tüm çabalara rağmen bugün hayatını kaybetti.

2 ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Faruk Karaca'nın alkol ve sigara gibi alışkanlıklarının olmadığı, düzenli spor yaptığı bildirildi.

Rixos'un Genel Müdürü Faruk Karaca vefat etti

Rixos'un Genel Müdürü Faruk Karaca vefat etti ile ilgili etiketler Antalya grip otel vefat Faruk Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.