River Plate kalecisiz ve yedeksiz çıktığı maçta galip!

Maçtan önce 20 futbolcusu korona olan River Plate, orta saha oyuncusunun kaleye geçtiği ve yedek oyuncusu olmadığı için değişiklik yapamadığı Libertadores Kupası grup maçını kazanmayı bildi.

Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores Kupası'nda dün gece tarihi bir maç oynandı. Arjantin devi River Plate Kolombiya'nın Independiente Santa Fe takımıyla oynayacağı grup maç öncesi 20 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla sarsıldı.

Ancak, CONMEBOL (Güney Amerika Futbol Konfederasyonu) kuralları gereği maça çıkmak zorunda kalan Buenos Aires ekibi, orta saha oyuncusu Enzo Perez'in kaleye geçtiği maçta 2-1 galip gelerek tarih yazdı.

River Plate ayrıca, "El Monumental" olarak bilinen Antonio Vespucio Liberti Stadyumu'nda oynanan maça kalecisi ve yedek oyuncuları olmadan çıktı.

River Plate'in gollerini maçın ilk yarısında 3. ve 6. dakikalarda Fabrizio Angileri ile Julian Alvarez kaydederken, Santa Fe'nin tek golünü ise 73. dakikada Kelvin Osorio attı. Arjantinli ekip kadrosuna 2 kaleci dahil edilmesi talebinde bulunmuş ancak kabul edilmemişti.

River Plate kalecisiz ve yedeksiz çıktığı maçta galip!

River Plate kalecisiz ve yedeksiz çıktığı maçta galip! - Resim : 2

River Plate kalecisiz ve yedeksiz çıktığı maçta galip! ile ilgili etiketler River Plate Arjantin Libertadores Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.