Rita Wilson'la görüşmüştü! Ünlü sunucunun da coronavirüs testi pozitif çıktı!

Avustralyalı ünlü sunucu Richard Wilkins'e yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) teşhisi kondu. Wilkins, 7 Mart ve 9 Mart'ta Koronavirüs teşhisi konan Tom Hanks'in eşi Rita Wilson ile Sydney'de görüştüklerini açıkladı.

Oscar ödüllü usta oyuncu Tom Hanks, kendisine ve eşi Rita Wilson'a 12 Mart'ta Koronavirüs teşhisi konulduğunu açıklamıştı. Avustralya'da Koronavirüs bulaşan Hanks ve Wilson'un tedavisi sürüyor ancak yeni bir haber ortalığı karıştırdı.

Rita Wilson'la buluşan Channel 9 Entertainment editörü Richard Wilkins'e uygulanan test de pozitif çıktı. İyi hissettiğini belirten televizyoncu, hiçbir belirti göstermediğini de söyledi.

Wilniks Rita Wilson ile görüştüğünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Rita Wilson'la görüşmüştü! Ünlü sunucunun da coronavirüs testi pozitif çıktı! ile ilgili etiketler Rita Wilson tom hanks coronavirüs richard wilkins
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.