Rita Ora üstsüz pozlarıyla gündeme geldi!

Ünlü şarkıcı Rita Ora verdiği üstsüz pozla dikkat çekti. 29 yaşındaki şarkıcı Rita Ora, kendisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.Ora'nın verdiği cesur pozlar magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...

Pop sanatçısı Rita Ora, Love Magazin dergisi için yaptığı fotoğraf çekimi ile gündeme geldi.Ünlü şarkıcı dergiye kendisi hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Rita Ora'nın üstsüz pozları magazin gündeminde konuşulan konular arasında yer aldı.

29 yaşındaki şarkıcı Rita Ora, üzerinde bir kolye ve eldivenle Love Magazin dergisi için objektif karşısına geçti.

Rita Ora üstsüz pozlarıyla gündeme geldi!

Verdiği üstsüz pozla dikkat çeken Rita Ora, yaptığı açıklamalarla da gündeme geldi.

Kendisi hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı, 'İnsanlar beni sürekli işkolik olarak görüyor. Dediğim dedik ve sert mizaçlı görüyorlar. Ama benim içimde daha hassas kırılgan duygulara sahio bir taraf var. Benim müziğim neyse o. Ne mutlu ki şarkılarım amacına ulaşıyor.

Şimdiye kadar bu tarafımı göstermek zorunda kalmamıştım. Aslında hep içimde saklıyordum.
Fakat artık bir şekilde buna hazırım. Belki de büyümek böyle bir şeydir.' dedi.

Rita Ora kimdir?
Rita Ora, 26 Kasım 1990 tarihinde Yugoslavya, Piriştina'da doğmuştur. Elena adında kız kardeşi ve Don adında erkek kardeşi vardır. Doğduğu yıl ailesi İngiltere'ye göç etmiştir. Tam adı Rita Sahatçiu Ora'dır. İngiliz vatandaşıdır. Annesi Vera Psikiyatrist, babası Besnik bar sahibidir. "St Cuthbert with St Matthias CE Earls Court" ilkokulunu bitirdikten sonra "Sylvia Young" Tiyatro Okulunda okudu. Ardından "St Charles Catholic Sixth Form Koleji"nden mezun oldu.

2007 yılında Craig David le birlikte Awkward şarkısını seslendirdi bu onun ilk müzik çalışması oldu. Tinchy Stryder ile Where Is Your Love şarkısına düet yaptı ve klipte rol aldı. 2009 yılında Forever Young şarkısının klibinde ve Drake in Over klibinde yer aldı.
2009 yılında Eurovision da İngiltere adına yarışmak için BBC'nin Eurovision Your Country Needs You adlı yarışmasında seçmelere katıldı. Ancak elemeleri geçemedi.

Rita, ilk albümü Ora'yı 27 Ağustos 2012'de yayınladı ve albüm Britanya'da 1 numaraya yükseldi.

En büyük idolünün Gwen Stefani olduğunu söyleyen Rita, giyim tarzı ve moda anlayışıyla Marilyn Monroe'yu kendine benimsiyor.

Rita Ora, DJ Calvin Harris ile birliktedir.

Ödülleri :
2012 - MOBO Ödülleri- En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
2012 - Urban Müzik Ödülleri - En İyi Uluslararası Sanatçı
2013 - Glamour Yılın Kadını Ödülleri - İngiltere Solo Sanatçı

Albümleri :
2012 - Ora

Filmleri :
2015 - Grinin Elli Tonu
2014 - Dolandırıcılar
2013 - 90210 (dizi)(konuk oyuncu)
2013 - Hızlı ve Öfkeli 6 (konuk oyuncu)
2004 - Spivs

 

Rita Ora üstsüz pozlarıyla gündeme geldi! ile ilgili etiketler Şarkıcı Rita Ora poz Love Magazin
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.