Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky tatil dönüşü havaalanında gözaltına alındı

Gerçek adı Rakim Nakache Mayers olan 33 yaşındaki Amerikalı rapçi ASAP Rocky, hamile sevgilisi Rihanna ile birlikte çıktıkları Barbados tatili dönüşünde Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda silahlı saldırı suçundan gözaltına alındı. ASAP Rocky, 17 Ağustos’ta mahkemeye çıkacak.

Daha önce birçok kez saldırı eylemi sebebiyle karakolluk olan Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky gözaltına alındı. Ünlü rap şarkıcısı ASAP Rocky, hamile sevgilisi Rihanna ile tatil için gittiği Barbados dönüşünde Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda silahlı saldırı suçundan gözaltına alındı.


KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Polis yetkilileri, gözaltının "iki tanıdık arasında çıkan ve silahlı saldırıyla sonuçlanan bir tartışma" ile bağlantılı olarak yapıldığını söyledi. Gözaltına alınmasından kısa bir süre sonra 550 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Polis raporlarında, ünlü rapçinin, mağdura üç dört el ateş ettiği ve kurşunlardan birinin mağdurun sol elini sıyırdığı bilgisi yer aldı. Mayers 17 Ağustos'ta mahkemeye çıkacak.

Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky tatil dönüşü havaalanında gözaltına alındı


DAHA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Los Angeles Polis Departmanı tarafından gözaltına alınan rapçinin, geçen yılın Kasım ayında Kaliforniya'da meydana gelen olay sebebiyle sorgulandığı açıklandı. ASAP Rocky, daha önce de biri İsveç'te olmak üzere iki kez, saldırı eylemleri yüzünden gözaltına alınmıştı.

Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky tatil dönüşü havaalanında gözaltına alındı - Resim : 2

 

Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky tatil dönüşü havaalanında gözaltına alındı ile ilgili etiketler Rihanna Gözaltı asap rocky
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.