Rihanna yerinde duramadı! Dikkatini dağıtmak için... / VİDEO

NBA finallerinin ilk maçında Warriors ile Cavaliers karşılaırken Oracle Arena'nın konukları arasında Rihanna da vardı.

Ünlü şarkıcı Rihanna yaptıklarıyla maçın skorunu Cavs lehine etkilemeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Maça kendisini fazlasıyla kaptıran ünlü şarkıcı, Cavaliers maçı kaybedince oldukça üzüldü.

ESPN, Rihanna'nın salondan ayrılırken 'Kral hala kral, b...h' dediğini duyurdu.

Daha sonra Cavs'ın soyunma odasına inen Rihanna'nın burada da 'Önemli değil, b...h' dediğini Tony Zarrella twitter'dan aktardı.

Maç içinde de rahat durmayan Rihanna, Kevin Durant ne zaman atış yapmaya kalksa 'Brick' (tuğla) diye bağırarak yıldız basketbolcunun konsantrasyonunu bozmaya çalıştı.weretwert_1

Rihanna'ya sinirlenen Durant'ın ünlü şarkıcıya attığı sert bakış da kameralara yansıdı. Durant maç sonundaki basın toplantısında ise o anı hatırlamadığını söyledi.

Rihanna yerinde duramadı! Dikkatini dağıtmak için... / VİDEO ile ilgili etiketler Rihanna NBA maç final kevin durant konsantrasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.