Rihanna, Super Bowl'un devre arasında sahne alacak

Geçtiğimiz Mayıs ayında ASAP Rocky ile birlikteliğinden ilk bebeğini dünyaya getiren Rihanna sahnelere geri dönüyor. NFL (Amerikan Ulusal Futbol Ligi), dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın Şubat ayında Arizona'da düzenlenecek Super Bowl'un devre arası şovunda sahne alacağını duyurdu.

Kısa süre önce anne olan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın, 2023 Super Bowl devre arası şovunda sahne alacağı açıklandı.

SUPER BOWL'DA PERFORMANS SERGİLEYECEK

NFL, üzerinde amblemi olan bir top tutan Rihanna'nın elinin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, şarkıcının organizasyonda sahneye çıkacağını takipçileriyle paylaştı. Organizatörler, konuya ilişkin yayınladıkları basın açıklamasında da 34 yaşındaki oyuncuyu "kuşak yeteneği" olarak nitelendirdi.

rihanna


NFL Müzik Başkanı Seth Dudowsky, "Rihanna, kariyeri boyunca kültürel bir güç olmuş, türünün nadir bir örneği olan sanatçı" dedi.

Performansın düzenlenmesine yardımcı olacak eğlence şirketi Roc Nation'ın kurucusu Jay-Z ise yıldızı, "Her fırsatta beklentileri aşan mütevazı başlangıçlara sahip bir kadın" olarak nitelendirdi. Ünlü rapçi sözlerine, "Barbados'un küçük bir adasında doğmuş ve gelmiş geçmiş en önemli sanatçılardan biri olmuş bir sanatçı. İş ve eğlence dünyasında kendi kendini yetiştirdi" şeklinde devam etti.

Öte yandan dokuz kez Grammy kazanan 34 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı Rihana, 13 Mayıs’ta ilk kez annelik heyecanı yaşamıştı. Ünlü pop yıldızı, erkek arkadaşı rapçi ASAP Rocky’den dünyaya gelen bebeğini kucağına almadan önce British Vougue’ye 2020’de yaptığı açıklamada, 42 yaşına girmeden üç veya dört çocuk yapmayı planladığını bildirmişti.

Rihanna, Super Bowl'un devre arasında sahne alacak ile ilgili etiketler Rihanna Super Bowl amerikan ulusal futbol ligi nfl
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.