"Rihanna, Bella Hadid'e haddini bildirdi!"

Ünlü model Bella Hadid'in verdiği pozların ardından Barbadoslu şarkıcı Rihanna da aynı pozları vererek sosyal medya hesabından paylaştı. Yorum yağmuruna tutulan güzel şarkıcının hayranları, Hadid'e poz dersi verdiğini iddia etti.

Paris'te bir yardım kuruluşunun galasına katılan Bella Hadid, gecede Jean Paul Gaultier’in bir koleksiyonunda yer alan pembe straplez bir elbise giydi.

Geçtiğimiz hafta Singapur’da bulunan ünlü şarkıcı da Cushnie markasının 2019 yaz koleksiyonuna ait bir elbise giydi ve tıpkı Bella Hadid gibi pozlar vererek, sosyal medya hesabından paylaştı.

DERS VERDİ

Her iki ismin verdiği pozların neredeyse birebir aynı olduğu görülünce ‘Rihanna, Bella’ya poz nasıl verilir dersi vermiş’, ‘Riri, Bella’ya haddini bildirdi’ şeklinde yorumlar yapıldı.

"Rihanna, Bella Hadid'e haddini bildirdi!"

BELLA'NIN CESUR POZLARI

Hadid, sosyal medyada ardı ardına cesur pozlar paylaştı.

"Rihanna, Bella Hadid'e haddini bildirdi!" - Resim : 2

RİHANNA'DAN CEVAP

Rihanna ise kendi markasının birinci yıl kutlamaları için mini bir dünya turuna çıktı.

"Rihanna, Bella Hadid'e haddini bildirdi!" - Resim : 3

 

"Rihanna, Bella Hadid'e haddini bildirdi!" ile ilgili etiketler Bella Hadid Rihanna ders had
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.