Rihanna Anne Oldu! Dünyaya Bir Boğa Erkeği Kazandırdı! Rihanna'nın Oğlunun İsmi Ne?

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna doğum yaptı. Ocak ayında sevgilisi ASAP Rocky ile bebek beklediğini açıklayan Rihanna 6 gün boyunca doğum yaptığını sakladı. 13 Mayıs 2022'de erkek bebeğini kucağına alan Rihanna oğluna ne isim koydu? Detaylar haberimizde...

Hamileliği aylardır konuşulan Rihanna doğurdu. Los Angeles'ta doğum yaptığı bilgisi paylaşılan Rihanna'nın bir erkek çocuğu oldu. 13 Mayıs'ta doğum yaptığı bilgisi gizli tutulan Rihanna ve ASAP Rocky çiftinin bebeğine koyduğu isim merak ediliyor. Rihanna Anne Oldu! Dünyaya Bir Boğa Erkeği Kazandırdı! Rihanna'nın Oğlunun İsmi Ne?

Rihanna'nın oğlunun ismi de merak edildi. İlk olarak New York Harlem'de bebek beklediklerini açıklayan Rihanna ve ASAP Rocky çiftinin bebeklerinin fotoğrafını ne zaman paylaşacakları merakla bekleniyor.

Rihanna Anne Oldu! Dünyaya Bir Boğa Erkeği Kazandırdı! Rihanna'nın Oğlunun İsmi Ne?

 

 

Rihanna Anne Oldu! Dünyaya Bir Boğa Erkeği Kazandırdı! Rihanna'nın Oğlunun İsmi Ne? ile ilgili etiketler Rihanna doğum asap rocky
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.