Riekerink derbiyi İstanbul'da izleyecek!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, sözleşme konusunda henüz yönetimle anlaşamadığı için karşılaşmayı İstanbul'daki evinde takip edecek.

Kayseri mağlubiyetinin ardından bileti kesilen Jan Olde Riekerink, Galatasaray- Beşiktaş maçında İstanbul'da olacak. Sözleşme feshi konusunda Sarı-Kırmızılı yönetimle henüz tam olarak anlaşamayan Hollandalı teknik direktör, Arena'daki karşılaşmayı statta değil evinde izleyecek.

Özel işleri nedeniyle geçtiğimiz hafta ülkesine giden Riekerink, İstanbul'a dönmüştü.

Bu maç sonrasında Riekerink'in yönetimle son pürüzleri çözmek üzere masaya oturacağı öğrenildi.

RIEKERINK: GALATASARAY, DERBİYİ KAZANACAKTIR

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'la yolları ayrılan Jan Olde Riekerink, sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş karşısında galibiyetini kesin olarak görüyor.

Hollandalı hoca, "G.Saray, Beşiktaş'ı yenerse ki yenecektir; o zaman şampiyonluk iddiaları artacak" dedi.

Riekerink ve Sneijder, derbi öncesi Florya'da bir mekanda birlikte yemek yediler. Riekerink'in tazminatını henüz almadığı için İstanbul'da kaldığı ve yönetimin bu sorununu derbi sonrası çözeceği belirtildi.

Riekerink derbiyi İstanbul'da izleyecek! ile ilgili etiketler Galatasaray Derbi Beşiktaş Riekerink
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.