Rıdvan Yılmaz'dan sonra Beşiktaş'ta bir teklif de Ersin'e geldi: Avusturya'dan talip çıktı

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın ardından bir genç yeteneğe daha Avrupa'dan talip çıktı. Siyah beyazlıların genç kalecisi Ersin Destanoğlu'na Avusturya'dan talip çıktı. Başarılı eldiven için Red Bull Salzburg'un 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

Beşiktaş altyapısından yetişen genç yetenekler Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu'na Avrupa ekiplerinden teklifler gelmeye devam ediyor. Bundesliga ekibi Frankfurt ile anlaşmaya varan Rıdvan'ın ardından Avusturya temsilcisi Red Bull Salzburg da Ersin Destanoğlu için teklifini iletti.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Milli eldiven Ersin Destanoğlu için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Avusturya ekibi RB Salzburg, Ersin Destanoğlu'nun transferi için devreye girdi. Salzburg, siyah beyazlı kulübe 6 milyon euro ücret teklif etti.

Beşiktaş Yönetimi, gelen teklifi değerlendirerek kararını verecek. Ancak Ahmet Nur Çebi'nin bu ücreti düşük bulduğu iddia edildi.

Piyasa değeri 10 milyon euro olan Ersin Destanoğlu için Fransız kulüplerinin de devrede olduğu biliniyor. Ersin geçtiğimiz sezon 41 maça çıkarken, 55 kez kalesinde gol gördü, 12 kez ise gol yemeden maçı tamamladı.

Rıdvan Yılmaz'dan sonra Beşiktaş'ta bir teklif de Ersin'e geldi: Avusturya'dan talip çıktı ile ilgili etiketler Transfer Beşiktaş Ersin Destanoğlu. Red Bull Salzburg teklif
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.