Rıdvan Yılmaz: Parayla bu mutluluk, bu his satın alınamaz

Kartal'ın 19 yaşındaki sol beki Rıdvan Yılmaz, Galatasaray derbisinde asist yaptıktan sonra gözyaşlarını tutamadığını söyledi. Avrupa kulüplerini şimdiden peşine takan genç futbolcu, "Parayla bu mutluluk, bu his satın alınamaz. Çok çalışıp, beni bu noktaya getirenlere layık olmaya çalışacağım" dedi.

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, 2-0 kazandıkları Galatasaray derbisinde Süper Lig'deki ilk asistini yaptı. Josef de Souza'nın 79'da attığı golün pasını veren 19 yaşındaki futbolcu, galibiyetin mimarlarından oldu.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve yeni transfer Fabrici NSakala'yla forma mücadelesi veren Rıdvan, bu sezon 9'u ilk 11 olmak üzere 10 maça çıktı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın derbide görev verdiği 2001 doğumlu futbolcu, Kadıköy'de 3-4 kazanılan Fenerbahçe maçında da 90 dakika görev yapmıştı.

Maçtan sonra duygularını dile getiren Kartal'ın özkaynak futbolcusu, "Parayla bu mutluluk, bu his satın alınamaz. Fenerbahçe maçında da gözlerim dolmuştu. Pasımın gol olmasından sonra gözlerim doldu. Çok çalışıp, beni bu noktaya getirenlere layık olmaya çalışacağım. Tamamen bir aile gibiyiz şu anda. Ağabeylerim, kardeşlerim herkes çok mutlu. Beşiktaş'ın efsanesi de bizim hocamız olduğu için ona sevgimiz, saygımız sonsuz. O bizim için, biz onun için elimizden geleni yapıyoruz." " ifadelerini kullandı. 

Beşiktaşlı futbolcuların maç sonu görüşleri şöyle:

VALENTİN ROSİER: "Kazandığımız için çok mutluyum, çok memnunum. Zirvede kalabilmemiz, pozisyonumuzu korumamız için kazanmamız gerekiyordu. Takım halinde çok iyi bir iş çıkardık. Birlikte marşlar söyledik, fotoğraf çektirdik. Böyle bir galibiyeti kutlamak güzel. Şimdi önümüzdeki maça odaklanmaya çalışacağız."

KEVIN N'KOUDOU: "Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bu galibiyet çok önemliydi. Maça konsantre başlamıştık. Saha istediğimiz oyunu oynamamıza izin vermedi. İlk yarı mücadele şeklinde geçti. Herkes birbiri için savaşıyor. Golü atmam değil bu önemli maçta 3 puan almamız önemliydi. Derbilerde farklı oyunlar oluyor. Hafta içinde bu maçlara farklı hazırlanırsanız. Bu tarz maçları oynamak güzel olmuştur, galip gelmek de güzeldir. Fenerbahçe'yi deplasmanda yendik, Galatasaray'ı da yendik. Şampiyonluk için henüz erken. İyi yoldayız, zirvedeyiz ve bunu devam ettirmek istiyoruz."

Rıdvan Yılmaz: Parayla bu mutluluk, bu his satın alınamaz ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Rıdvan Yılmaz Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.