Rıdvan Dilmen'den Vitor Pereira'ya Mesut Özil eleştirisi... "Hocam bu Mesut'u neden hiç 90 dakika oynatmıyorsun?"

Rıdvan Dilmen'den Vitor Pereira'ya Mesut Özil eleştirisi... "Mesut Özil'le başlaması gerekirdi. Ben sonuçta futbol adamıyım, yorumcuyum. Mesut'un avukatı değilim. Pereira düşünmüyor 11'de ama görünen köy kılavuz istemez. Oynadığı bütün maçlarda skor katkısı sağladı bu sezon. Mesut'u, İrfan'ı, Pelkas'ı yazarsın, Yetenekli isimlerin üstüne takım inşa edersin. Hocam bu Mesut'u neden hiç 90 dakika oynatmıyorsun?"

Fenerbahçe sezonun ilk yenilgisini Başakşehir deplasmanında 2-0'lık skorla aldı. Hazırlık maçları dahil hiç kaybetmeyen Vitor Pereira, Süper Lig'in 5. haftasında yenilgiyle tanışırken Mesut Özil'in ilk 11'de olmaması yine eleştirileri beraberinde getirdi.

TRT Spor'un usta yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Portekizli teknik adamı sert sözlerle eleştirdi. Özellikle Mesut Özil kararını eleştiren Dilmen, "Vitor Pereira ile Fenerbahçe'nin en önemli özelliği neydi? Baskı, coşku ve tempo. Ama yetenek de lazım. Yeteneklisiniz ama kuvvetli değilseniz de olmuyor. Yetenekle çalışmayı bir araya getirdiğiniz zaman Beşiktaş oluyorsunuz."

"Demoralize Pelkas'la, hayatında Başakşehir semtine gitmemiş Berisha'yla, çaylak Muhammed'le başlamak hataydı. Mesut Özil'le başlaması gerekirdi. Ben sonuçta futbol adamıyım, yorumcuyum. Mesut'un avukatı değilim. Pereira düşünmüyor 11'de ama görünen köy kılavuz istemez. Oynadığı bütün maçlarda skor katkısı sağladı bu sezon. Mesut'u, İrfan'ı, Pelkas'ı yazarsın, Yetenekli isimlerin üstüne takım inşa edersin. F.Bahçe'nin 11'ine bakalım; Yetenekli oyunculardan yoksun... Allah aşkına ya taraftar hayatında böyle kalitesiz 11 gördü mü? Bir de 3'lü oynuyorsun!" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den Vitor Pereira'ya Mesut Özil eleştirisi... "Hocam bu Mesut'u neden hiç 90 dakika oynatmıyorsun?"

"AYKUT HOCA PEREİRA'YA TEŞEKKÜR ETSİN"

Mesut Özil maça 62'de Berisha'nın yerine girdi. Pereira'nın yıldız isme taktığını vurgulayan Dilmen, şunları söyledi:

"Başakşehir takımı çok organize olan bir teknik direktörün takımı. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Bu akşam Aykut Hoca 1-0 mağlup olsa diyecek ki 'Göksel Başkan ben ayrılayım.' Ama Pereira Aykut Kocaman'ı görevde tuttu."

"Mesut 38 yaşında bir oyuncu değil. 88 doğumlu, gönülden gelmiş, iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş, Sivasspor maçı, Adana Demirspor maçı, Frankfurt maçı verim almışsın. Ama bir kere 90 dakika oynatmamışsın."

"Sosa, İrfan Can iyi futbolcu. Hiç tartışmam bile... Ama diğerleriyle arada uçurum var. Pereira hiç uzatmadan 4-2-3-1'e geçmeli. Perşembe Giresun maçında değiştirmeli. 3-4-3'te iyi futbolcular yedek kalıyor, ileride 1 kişi eksiliyorsun. Göreceksiniz olmayacak bu sistem. Pereira hocam dön 4'lüye diz ileriyi Mesut Pelkas Valencia Rossi Berisha İrfan kimi istiyorsan döndür. Bir gazeteci sorsun basın toplantısında; yahu hocam bu Mesut'u neden hiç 90 dakika oynatmıyorsun?"

Rıdvan Dilmen'den Vitor Pereira'ya Mesut Özil eleştirisi... "Hocam bu Mesut'u neden hiç 90 dakika oynatmıyorsun?" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Mesut Özil Aykut Kocaman Başakşehir Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.