Rıdvan Dilmen'den Vedat Muriç bombası... "Dönerse Fenerbahçe'ye dönecektir"

İsmi uzun süredir Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Vedat Muriç'in İstanbul'a gelişi netleşti... Rıdvan Dilmen, yakın ilişkisi olan Kosovalı golcüyle bugün konuştuğunu aktararak önemli bilgiler verdi. 27 yaşındaki santrforun Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz kulübü Hull City'ye gitmesi de gündemde...

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'un eski golcüsü Vedat Muriç, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Kosovalı santrforun transferine ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Dilmen, TRT Spor'daki %100 Futbol programında "Vedat Muriç'le konuştum akşam üzeri. Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncesi var ama hiçbir kulüple görüşmemiş. Dönerse Fenerbahçe'ye dönecektir. Bir kulüple görüşmüş, anlaşmış olsa söylemezdim. En ciddi teklifi Acun Ilıcalı yapmış, Hull City için" dedi.

Eylül 2020'de Fenerbahçe'den Lazio'ya 19 milyon euro bonservisle transfer olan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Serie A'da 11 maçta da gol sevinci yaşamadı.

Vedat Muriç, Lazio formasıyla 48 maçın 12'sinde ilk 11'de oynayıp sadece 2 gol atabildi.

GALATASARAY'IN GOLCÜ ALMASI LAZIM 

Galatasaray'ın devre arasında yapacağı golcü transferine de değinen Dilmen, "Galatasaray'ın santrfor alması lazım. Diagne'nin ne zaman döneceği belli değil. Mustafa Muhammed, Mısır'la yarı final falan yapsa bayağı bir zaman olacak. Hem Muhammed hem Feghouli yok Galatasaray'da Afrika Kupası yüzünden, eyvah." diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'den Vedat Muriç bombası... "Dönerse Fenerbahçe'ye dönecektir" ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Vedat Muriqİ Fenerbahçe Acun Ilıcalı Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.