Rıdvan Dilmen'den 'temiz eller' çağrısı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, % 100 Futbol'da çarpıcı açıklamalar yaptı. FETÖ ile bağlantılı gazetecileri isim isim açıklayan Dilmen, "Türk futbolunda temiz eller operasyonu yapılmalı" dedi, Adalet ve Maliye Bakanlığı ile savcılara "hepimizi araştırın" çağrısı yaptı...

Pazar akşamı Galatasaray-Başakşehir maçının ardından "Kimin Türk futbolunu ne kadar dizayn ettiğini, kimin terör örgütü liderlerinin sevgilisi olduğunu yarın akşam anlatacağım. O arkadaşlar iyi hazırlansınlar yarın akşam dinleyecekler" diyen Rıdvan Dilmen dediğini yaptı Fenerbahçe-Hatayspor karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

TFF başkanvekillerinden Mehmet Baykan'ı Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Aslan arıyor. Diyor ki, 'Siz, Rıdvan Dilmen ve Ferit Şahenk, TFF başkanlığı için yemek yemişsiniz.' Sen niye ararsın ya, nedir maksadın! Erman Toroğlu ve A Spor yöneticilerinden özür bekliyorum. Bir daha da bu konuyu açmıyorum. Benim ismim Rıdvan Dilmen.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kesinlikle ve kesinlikle 'Temiz Eller' gibi operasyon yapması lazım. İstanbul Başsavcılığı ve Adalet Bakanlığı'nın hepimizi, federasyonu, hakemleri, temsilcileri, gazetecileri GBT'den geçirmesi lazım.

Maliye Bakanı Berat Albayrak’a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrıda bulunuyorum. Ben dahil malum gazeteci ve spor müdürlerinin banka hesap hareketlerine girilsin, incelensin.

Rasim Ozan Kütahyalı, sen şike sürecinde FETÖ'nün yanındaydın. Onların medya grubundaydın. Şimdi maskeyi takmışsın Beyaz TV'de çıkıyorsun. Bu Beyaz TV kimin kanalı Osman Gökçek'in Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in kanalı.

İbrahim Seten vatan hainidir, FETÖ sevdalısıdır.

Rıdvan Dilmen'den 'temiz eller' çağrısı

İbrahim Seten telefon etsene Türkiyenin en büyük gücüne gelsin Türkiyeye.

FETÖ sevici İbrahim Seten, ekibini topla. Rasim'i de İsmail'i de tayfanı da al git. Maşallah iyi sevişiyorsunuz yıllardır.

Şimdi Zaman gazetesi yok. Mehmet Aslan, İbrahim Seten'i de al koluna git Pensilvanya'ya!

Rıdvan Dilmen'den 'temiz eller' çağrısı - Resim : 2

Daha ilk hafta başlamadan önce başladı. 'Lig dizayn ediliyor', 'Ali Koç - Rıdvan Dilmen sezonu', Levent Tüzemen, 'Eskiden ölenlere verilirdi, şimdi yaşarken Rıdvan Dilmen sezonu yapalım' gibi gibi.Hakemlik kariyerinde oyuncu olarak onun yönettiği maçta oynayanlar veya teknik adamlar, bu eleştiriyi yapanların (Serdar Tatlı) 'Adam değil' deme şansları var mı? Ne oldu ağabey! Hani lig dizayn ediliyordu. Zekeriya Alp hiç demediniz. Yusuf Hoca, Sabri Çelik geldi. Dizayn nasıl olur anlatacağım. Beni rahat bırakın dedim. Ben bir sürü rahatsızlık yaşadım, benimle uğraşmayın dedim

2011, o büyük şike operasyonu. Bu İbrahim Seten, görüşmelere başladı 'Küme düşürülsün Fenerbahçe' diye. Sanane. Ya sanane! Fenerbahçe dik durdu. Diyorlar ki atlattı. Ne atlattı Fenerbahçe ya! 10 sene geri götürdü Fenerbahçe'yi, hala toparlayamadı.İbrahim Seten Fenerbahçeliymiş ya! Bir de İsmail Er var. Beşiktaşlı diye geçinen İsmail Er'in Fenerbahçe kongre üyeliği var. Sizlere söylüyorum Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! Operasyon olduğunu gördükleri halde, neden bu kadar böyle yapmıyorlar da, biraz daha hapis yatsın diye uğraşıyorlar.

FETÖ sevicisi İsmail Er senin gibi adamlar hapishanede şimdi.

 Beşiktaş 2 sene üst üste şampiyon olduktan sonra İbrahim Seten Şenol Güneş'e "seni ordan alıyoruz" dedi.

İbrahim Seten, Serdar Güzelaydın ve tayfası Fatih Terim'i Milli Takım'dan gönderdi. Bu saydığım isimler hocanın ayağını kaydırdı.

Dursun Özbek'i aradım, "Sayın başkan, sitenizde FETÖ amblemi var' dedim. Böyle bir şey olur mu dedi, hemen kaldırttı.

Rıdvan Dilmen'den 'temiz eller' çağrısı - Resim : 3

2010'da bir gece saat 1.30'da Ahmet Çakar beni aradı. "Gel bir çorba içelim" dedi. Ersin Düzen ve Serhat Ulueren de var. "Rıdvancım senle ilgili şike dosyası var" dedi.

3 Temmuz’da mağlup oldukları için içlerinde o düşmanlık kaldı. Mağlup oldular Fenerbahçe'ye, Sayın Cumhurbaşkanına ve Türkiye Cumhuriyeti'ne. Doymadılar 17-25 Aralık oldu. Vatan için tankların önüne atladılar. Kimlerin önüne atladılar biliyor musunuz? Sizin babanızın! Devleti ele geçirmek isteyen sizin sevdiklerinizin!

Rıdvan Dilmen'den 'temiz eller' çağrısı ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen futbol temiz eller
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.