Rıdvan Dilmen'den 'Şeytan' itirafı

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, beINSports’ta katıldığı ‘Soyunma Odası’ programında son günlerde yeniden gündeme gelen lakabı 'şeytan'ı sevmediğini söyledi.

Referandum kampanyasında 'Evet' zincirini başlatan Dilmen'e lakabı nedeniyle "şeytana uyma hayır de" sloganıyla 'hayır' kampanyası yapılıyordu.

Dilmen, futbolculuk yıllarında ön libero mevkisinde görev yapan Fatih Terim‘in lakabının ‘Samantha‘ olduğunu açıkladıktan sonra şunları söyledi:

“Fatih Terim’in lakabı Samantha idi. 'Tatlı cadı' demektir. Fatih hoca futbolcuyken libero oynardı. Çizgiden çok top çıkarırdı. Lakabı o yüzden verilmiştir. Benim lakabım şeytan ise oyun zekamdan dolayı koyulmuş. Hem suretim, hem oyun zekamdan dolayı verilmiş. Ancak lakabımı sevmiyorum ben.”

Rıdvan Dilmen'den 'Şeytan' itirafı ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fatih Terim evet kampanyası şeytan lakap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.