Rıdvan Dilmen'den koronavirüs açıklaması: Özür bekliyorum

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol isimli programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, "Türkiye'de ilk koronavirüs vakası çıktığında seyircisiz oynandı maçlar. Ortalık ayağa kalktı. Bana, federasyona, herkese beddua ettiler. Şimdi 105 bin vaka var. Kulüpler 'Oynayalım maçları' diyor. Özür bekliyorum" ifadelerini kullandı.

NTV’de Yüzde Yüz Futbol programına katılan ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen yine çok konuşulacak çarpıcı açıklamalar yaptı.

''ÖZÜR BEKLİYORUM''

Maçların haziranda oynanmaya başlanacak olması üzerine konuşan Dilmen, “Türkiye’de ilk corona virüsü vakası çıktığında seyircisiz oynandı maçlar. Ortalık ayağa kalktı. Bana, federasyona, herkese beddua ettiler. Şimdi 105 bin vaka var. Kulüpler ‘Oynayalım maçları’ diyor. Özür bekliyorum. Ne oldu? Para, sağlığı bozar” dedi.

TEK NEDENİ PARA

Dilmen “17 kulübün futbolcusu Emre Belözoğlu’nu aramış ve ‘Ağabey, oynayalım, bize öncülük edin’ demişler, oynamak istemişler. 104 bin vaka varken oynamak istiyorlarsa, bunun tek nedeni paradır” dedi ve mali olarak kulüplerin bu dönemde artan sıkıntılarına gönderme yaptı.

''DOMİNİK'TE OYNASINLAR''

“Bir tavsiyede bulunayım, Dominik’te oynasınlar” diyen Rıdvan Dilmen, “Voleybol var, ayak tenisi var, futbol var… Demek ki orada sorun yok, olsa Acun yapmaz! Espri yapıyorum tabii. Kulüplerimiz batmış durumda, oynamak istemelerinin nedeni bu” şeklinde konuştu.

 Borçlara da değinen Dilmen, “Maaş kesintisini Türkiye niye uygulayamaz? Yerlide sorun yaşayamazsınız ama Skrtel, 1 yıl önceki parasını FIFA’dan alıyor. Karius feshetti, gitti. Denizlispor kalecisi feshetti. Fedakarlık yaparlar ama milyonlarca Euro borç, oyunculara olan geçmiş borçlar” dedi ve ekledi: “Elneny, Falcao, Sosa… Skrtel, geçen sene hiç parasını almamış. Karius yıllık 1.5 milyon Euro alıyormuş, 1.6 milyon Euro’yu zaten ödememişler. Bu iş, krizli bir şekilde başlayacaktır. Yüzde 30 fedakarlığa herkes hazırdır ama geçmişe dönük borçlar ne olacak?”

Rıdvan Dilmen'den koronavirüs açıklaması: Özür bekliyorum

 

Rıdvan Dilmen'den koronavirüs açıklaması: Özür bekliyorum ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen NTV Koronavirüs Korona futbol futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.