Rıdvan Dilmen'den İtalya mağlubiyeti yorumu

Euro 2020 açılış maçında Türkiye A Milli futbol takımı İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. Yenilgi sonrasında maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "10 gündür genç oyuncularımızı çok fazla havaya soktuk, cezayı kestiler" dedi.

Türkiye, Euro 2020 açılış maçında İtalya'ya 3-0 yenildi. Mağlubiyet sonrası yorumda bulunan Rıdvan Dilmen, genç oyuncuları fazla havaya sokmanın işe yaramadığını söyledi.

Twitter hesabından Türkiye- İtalya maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "İtalya ile tarafsız sahada 10 maç yapsak 9'unu kazanamayız, 1'ini kazanırsak sürpriz olur! Lütfen çocuklarımızı büyük baskı altına almayalaım. Turnuvaya başlarken Fransa veya Almanya'yla final oynarız tahminleri gerçekçi değildi. 10 gündür genç oyuncularımızı çok fazla havaya soktuk, cezayı kestiler!

Henüz maçın başında bizi ekran başında oyuncularımızı da saha içinde ümitsizliğe düşürecek baskılı, güçlü bir takım gördük karşımızda. Tabii ki kazanabileceğimiz rakiplerle son 2 maçımızı oynayacağız. Kapasitemizi, kalitemizi, haddimizi bilerek hazırlanırsak sadece takım olarak değil, medya olarak da gruptan çıkabiliriz. Şimdi daha da önemlisi; oyuncularımızı hem fiziksel hem mental olarak hazırlamak gerekir. Milli takımımıza başarılar dilerim" dedi.

 

 

 

Rıdvan Dilmen'den İtalya mağlubiyeti yorumu ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen EURO 2020 Türkiye İtalya maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.