Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal yorumu... "Zorunlu ama doğru bir seçim oldu. Pereira'dan daha çok puan toplar"

Fenerbahçe'de 2. İsmail Kartal dönemi resmen açıklandı. Sarı-Lacivertliler sezonu eski hocasıyla tamamlama kararı aldı. Fenerbahçe efsanesi Rıdvan Dilmen, Ali Koç yönetiminin İsmail Kartal kararını SuperHaber'e değerlendirdi. Dilmen, "Zorunlu ama doğru bir seçim oldu. Pereira'dan daha çok puan toplar" dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe İsmail Kartal'ın getirilmesini yorumlayan Rıdvan Dilmen"Zorunlu ama doğru bir seçim oldu. Pereira'dan daha çok puan toplar" dedi.

Sarı-Laciverli yönetimin İsmail Kartal kararını SuperHaber'e değerlendiren ünlü yorumcu, şunları söyledi:

"Fenerbahçe için çok zor bir seçimdi bu. İlk 8 haftada her şey iyi giderken daha sonra müthiş bir düşüş yaşandı. Bu aslında Fenerbahçe yönetimi için beklenmedik bir durumdu. 
Dolayısıyla B planının devreye girme şansı yoktu Fenerbahçe için. Pereira ile yollar ayrıldıktan sonra birçok hoca ile konuşulduğunu biliyorum. Ama iki yol gözüküyordu..."

FENERBAHÇE'DE HEDEF BİTMEDİ...

"Bir... Bu seneden zaten ümit yok. Şampiyonluk yarışına erken havlu atıldı. Ama UEFA Avrupa Konferans Ligi, Ziraat Türkiye Kupasu yine bir hedef olabilirdi. F.Bahçe için kötü olmayacak bir sonuç da ligde ikinci olabilmekti. Ali Koç yönetimin göreve getireceği isim ligimizi tanıyan, kendi kulübüne ait bir hoca olmalıydı."

"Ya da 1.5 yıllık marka isimle de anlaşılabilirdi. Ama onun da riski vardı. Hiçbir hoca bu riske girmek istemedi. Bilindik hocalar da sezon ortası gelmek istemiyor. O yüzden ilk alternatife, kendi camiasının adamına yöneldiler."

"Daha önce Fenerbahçe'de sadece oyuncu değil, yardımcı hocalık ve teknik direktörlük yapmış, Türkiye'nin başka takımlarında da hocalık yapmış biri. Ankaragücü ve Konyaspor'un başındayken Fenerbahçe'yi Kadıköy'de iki kez yendi. Karakter olarak da düzgün bir karakteri seçmeleri doğru oldu."

"ZORUNLU AMA DOĞRU BİR SEÇİM"

"Zorunlu ama doğu bir seçim oldu. İsmail Kartal, Fenerbahçe'yi yakından tanıyan, aması fakatı olmadan teklifi kabul eden, takımı da tanıyan bir isim. En büyük şansı da hala Fenerbahçe'yi 2. yapma ihtimalinin bulunması. Fenerbahçe için bu da bir başarısızlık sayılmaz bu ortamda.

Fenerbahçe için zaten bundan dip bir durum yok. Dibin dibi. İkincilik iyi bir hedef. Beklentilerin çok olmaması, İsmail Kartal'ın avantajı. Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile puan ortalamasına artıracağını düşünüyorum. Pereira'dan çok puan toplar. Futbolcular da göstermedikleri performansı artıracaktır. Çünkü Fenerbahçe'nin çok kaliteli bir kadrosu var. İsmail Kartal  dersine iyi çalışan bir hoca. Başarılı olacağını hem temenni ediyorum hem de bekliyorum."

Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal yorumu... "Zorunlu ama doğru bir seçim oldu. Pereira'dan daha çok puan toplar" ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.