Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın yeni transferine sert yorum: Hemen gönderirim

Süper Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Giresunspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takımın yeni transferleri hakkında konuştu.

Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, NEF Stadı'nda Bitexen Giresunspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım bu sezon ilk kez kendi seyircisi önünde sahne alırken, mücadeleyi 1-0 kaybetti. Giresunspor'a galibiyeti getiren golü 77. dakikada Borja Sainz kaydetti. Karşılaşma sonrasında TV8,5'da mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, yeni transferler hakkında konuştu. Dilmen'in açıklamalarında öne çıkanlar şu şekilde:

"GOL GELMEYİNCE PANİK BAŞLADI''

"Okan Buruk bugün başından sonuna kadar yanlışlar içindeydi. Maça Gomis ile başlaması gerekirdi. Gol gelmeyince panik başladı ve hata sonucu Galatasaray yenildi."

''SERGIO OLIVEIRE'YI GÖNDRERİRİM''

"Yeni gelenlerden birini göndermek zorunda kalsam Oliveira'yı gönderirim. Şu anda bu kadar fazla orta sahaya sahip olma lüksünüz yok. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli yeni transferlerden bazılarını gönderme şansım olsa hiç düşünmem."

''BUNLAR CİDDİ MALİYETLE GELEN OYUNCULAR''

"Midtsjö, Oliveira ve Torreira'dan ancak ikisini ayna anda oynatabilirsiniz. Planlamada 1 oyuncu fazla, Avrupa'da da yoksunuz. Bunlar ciddi maliyetle gelen oyuncular."

''JOAO PEDRO TİPİ BİR OYUNCUYA İHTİYACI VAR''

"Galatasaray'ın Seferovic ve Gomis'den daha iyi bir forvete ihtiyacı var. Daha da önemlisi 10.5 oynayabilecek Necati Ateş gibi bir oyuncu gerekiyor. Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin aldığı Joao Pedro tipi bir oyuncuya ihtiyacı var.”

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın yeni transferine sert yorum: Hemen gönderirim ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Rıdvan Dilmen giresunspor 2.Hafta Maçı Sergio Oliveira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.