Rıdvan Dilmen'den bomba Lyon iddiası!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'a verilen ertelemeli men ceza sonrasında Şenol Güneş'in yaptığı "Bize ilk golü UEFA attı" söylemini eleştirdi. Dilmen bu akşam oynanacak maçla ilgili ise bir iddiada bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"İnşallah Adriano sağlıklıdır. Bu akşam Quaresma'dan çok Adriano daha önemlidir. Çünkü Adriano oynamazsa dengeler bozulacak, 11 değişecek. Beşiktaş'ın kadrosunu Pazartesi günü yoldan geçen adamı çevir, söyler."

'EN AZ 1 KIRMIZI KART GÖRÜR'

"Şenol hocanın sakin olması gerekiyordu ama açıklamalarıyla ortamı gerdi. Tribün, UEFA'nın golünü çıkartır, buna gerek yok. Bunu açık söylüyorum, bu akşam Lyon'dan bir, iki kırmızı kart bekliyorum. Lyon'u seyrettim, 11 kişi bitireceklerine inanmıyorum."

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinide yorumlayan Rıdvan Dilmen çarpıcı noktalara dikkat çekti. Yaptığı açıklamada, Tudor için kritik bir maç olduğuna değinen usta yorumcu 'Seneye olmayabilir' dedi. Rıdvan Dilmen'in derbi yorumu şöyle oldu;

'TUDOR'UN DERBİSİ GİBİ GÖRÜNÜYOR'

"Galatasaray ile Fenerbahçe uzun yıllardır ilk kez havası sönük üç gün yaşıyor. Belki Lyon maçının da etkisi vardır. Galatasaray da Fenerbahçeli de mutsuz. Şu an maç, Tudor'un maçı gibi gözüküyor. Kazanırsa kredi kazanır ama kazanamazsa seneye olmayabilir. Başkan, Florya'ya gitmiş, takımla buluşmuş."

"Tudor, bazı ilkelerden vazgeçerek Podolski'yi oynatır. Galatasaray'da yönetim, Fenerbahçe maçı öncesi 'Onu, bunu oynatma' demez. Muhtemelen Selçuk ile Josue oynar. Fenerbahçe'de çok büyük bir değişiklik olmaz. Sağ bekte Şener oynar mı, orada biraz şüphe var."

Rıdvan Dilmen'den bomba Lyon iddiası! ile ilgili etiketler Beşiktaş Lyon Rıdvan Dilmen iddia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.