Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu: Bıraktığı yerde kalmamış

Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş, Süper Lig 27. haftasında sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen ise söz konusu müsabakayı NTV'de yorumladı.

İşte Dilmen'in yorumlarından öne çıkanlar;

"ANTALYASPOR OYUNU KOPARABİLİRDİ"

''Zirve yarışından uzak kalmanın yanı sıra aradan sonra dönülmesinde Beşiktaş problemler yaşadı. Victor Ruiz ve Vida, rakibin hızlı hücumlarında ağır kaldılar. Antalyaspor son vuruşlarda dikkatli olabilse ikinci yarının başında oyunu koparabilirdi.

"SERGEN YALÇIN TOP RAKİPTEYKEN BÖLÜMÜNE HİÇ BAKMAMIŞ"

Sergen Yalçın top rakipteyken bölümüne hiç bakmamış. Yapmıyor da. Biz kendi oyunumuza bakalım diyor. Ancak bir de oyunun bu bölümü var.

"BUNDAN SONRA FARKLI PERFORMANS BEKLEMİYORUM"

Ben Beşiktaş'tan bundan sonraki maçlarda da farklı bir performans beklemiyorum. Yarıştan uzaklaşılması, lige verilen ara, konsantrasyon, fiziksel sorun. Şampiyon yarışından kopan takımın teknik direktörü olmak kolay değildir. Seyirci de yok. Oyun disiplininden kovuldu.''

 

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu: Bıraktığı yerde kalmamış ile ilgili etiketler Antalyaspor Rıdvan Dilmen Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.