Rıdvan Dilmen: Real Madrid'e hazırlar gibi hazırlamış

Galatasaray'ın 2-0'lık Medipol Başakşehir galibiyetini yorumlayan Rıdvan Dilmen, aslan payını Fatih Terim'e verdi. Tecrübeli yorumcu, "Hoca takımı Şampiyonlar Ligi maçına hazırlar gibi hazırlamış. Bu oyun beni tatmin etti" dedi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Medipol Başakşehir-Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen, "Galibiyet Fatih Terim'e yazar" dedi. İşte Dilmen'in maç yorumundan öne çıkanlar:

"Başakşehir’e rehavet çöktüğü kesin. Ancak, iyi bir santrfor alırlarsa tekrar şampiyonluk potasına gireceklerini düşünüyorum. Daha çok sular akar. Galatasaray geçen sezon en zayıf halinde bile gitti puan aldı. Bugün kimi yendi Galatasaray? Oturmuş bir takımı, her türlü duran top opsiyonu olan bir takımı, her dakika gol pozisyonuna girebilecek tehlikeli bir takımı…

ÇOK İYİ KONSANTRE OLMUŞLAR

Demek ki o kadar iyi oynadı ki Galatasaray, bu opsiyonları olan bir takımı rahat yendi. Demek ki çok iyi hazırlanmışlar. Şampiyonalar Ligi maçına hazırlanır gibi konsantre olmuşlar. Futboldan başka bir şey düşünmemişler. Haklı bir galibiyet elde ettiler. Hem oyun hem oyuncu kalitesiyle, teknik direktörünün maça iyi hazırlamasıyla kazandılar. Başakşehir’i yenmeye kadronuz yetmeyebilir. Ama iyi hazırlanacaksınız. Oyuncuların motivasyonunun son derece yüksek olması, bir teknik direktörün takıma ne kadar etki edebileceğini gösterdi.

REAL MADRİD'E HAZIRLAR GİBİ HAZIRLAMIŞ

Galatasaray potansiyeli çok yüksek bir takıma karşı çok değerli bir galibiyet elde etti. Bu oyun, taraftarın istediği oyun. Bugünkü futbol beni çok tatmin etti. Pandemi sürecinin başında hocanın konsantrasyonu düşüktü. Bu tamamen değişmiş. Takımı Real Madrid maçına hazırlar gibi hazırlamış. Fatih Terim takımına son derece hakim, planlama, strateji doğru, formunu yükselten oyuncular var, oyuncu değişiklikleri yerinde…

Başakşehir’in potansiyelinin altında kaldığını buna rağmen pozisyon ürettiklerini gördük. Demba Ba yaşlı, Crivelli iyi ama klas bir santrfor değil. Kaleci kale, yedekler klas ama atıcının daha klas olması lazım."

 

 

 

 

 

 

Rıdvan Dilmen: Real Madrid'e hazırlar gibi hazırlamış ile ilgili etiketler Galatasaray Rıdvan Dilmen Fatih Terim Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.