Rıdvan Dilmen'den Atiba'ya övgüler... "Al sana heykel! Bu başka bir oyuncu"

TRT Spor'daki %100 Futbol programında Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Siyah-Beyazlılar'ın 38'lik yıldızı Atiba Hutchinson'a ayrı parantez açtı. Dilmen, "Al sana heykel! Bu başka bir oyuncu... Böyle bir karakterin futbol okullarında dahi gösterilmesi gerekir" dedi.

Yeni sezonda TRT Spor'a geçen Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup ettiği Süper Lig'in açılış maçı sonra Atiba Hutchinson'a övgüler yağdırdı. %100 Futbol yorumcusu Dilmen, 38 yaşındaki Kanadalı orta saha için "Heykeli dikilsin" dedi.

Beşiktaş'ın 2. golünü atan Atiba için Dilmen şunları söyledi: "Heykeller başladı biliyorsunuz. Fenerbahçe efsanelerine yapıyor, Galatasaray'da rahmetli Metin (Oktay) abiler filan... Al sana heykel! Bu başka bir oyuncu... Karakter başka bir karakter. Örnek. Atiba 30 yaşında filan geldi. Şimdi 38'i devirmek üzere. Fakat öyle bir karakter var ki ben bir gün 'Atiba'yla anlaşamadılar' diye okumadım. Ortaköylü sanki! Böyle bir karakterin futbol okullarında dahi gösterilmesi gerekir."

SERGEN-RIZA KARIŞIMI BİR OYUNCU OLDU

"Bir sürü antrenör geldi Beşiktaş'a, sağ bek bile oynadı ama Sergen Yalçın'ın nerden aklına geldi hücum oynatıyor. Atiba'yı biz ne biliriz yıllardır? Ön orta saha, ikili de oynar, ahtapot mahtapot... Bu sene sakatlık bela vermezse 7-8 gol atar. Ya Sergen Yalçın'la Sergen-Rıza karışımı bir oyuncu çıktı karşımıza. Hücum özelliğine bak sol ayağıyla uzun top atmaya başladı. Al sana iki yönlü oyuncu. Hem savunma yapıyor hem hücum."

Rıdvan Dilmen'den Atiba'ya övgüler... "Al sana heykel! Bu başka bir oyuncu"

BEŞİKTAŞ ADAM YER GİBİ OYNUYOR

"Teknik direktörlüyle geç anlaşmış bir takımın kaldığı yerden devam etmesinin yegane sebebi; artık ezberlemiş durumdalar. Hem savunma yapıp, hem kapanan takımları açabiliyorsanız. Hem de kontra atağa uygunsanız bu ligin favorilerinden olduğunuz kesindir. Bir takım çift kupadan sonra ilk maçında adam yer gibi oynuyorsa... Bazı isimler fizik olarak hazır olmayabilir ama bir gerçek var ki hepsi mental olarak hazır. Büyük başarılardan sonra kolay değildir böyle dönmek. Mutlu bir futbolcular grubu var Beşiktaş'ta."

"Geçen bir yerlerde Sergen Yalçın'la oturuyoruz... 'Ödemeler nasıl?' dedim. Tıkır tıkır ödeniyormuş. Çok önemli. Sevdiler de takımlarını. Rosier'i seyredin. O coşkusu kolay kolay elde edilecek şey değil." 

Rıdvan Dilmen'den Atiba'ya övgüler... "Al sana heykel! Bu başka bir oyuncu" - Resim : 2

Rıdvan Dilmen'den Atiba'ya övgüler... "Al sana heykel! Bu başka bir oyuncu" ile ilgili etiketler Beşiktaş TRT Spor Sergen Yalçın Atiba Hutchinson Rıvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.