Rıdvan Dilmen'den Ali Şansalan tepkisi... "Sen kural tanımaz bir hakemsin!"

Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Fenerbahçe maçına Ali Şansalan'ın Kim min-jae'ye 2. sarıdan gösterdiği kırmızı kart damgasını vurdu. Süper Lig kariyerinde ilk kırmızı kartını gören Güney Koreli için ağır bir karar verildiğini düşünen Rıdvan Dilmen, maçın hakemini sert sözlerle eleştirdi

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan'ı eleştirdi. %100 Futbol programında Şansalan'ın Kim min-jae'ye gösterdiği kırmızı karta tepki gösteren Dilmen, "Maç, hakem Ali Şansalan'ın yanlış bir kartıyla erken bitti. Kart göstermeye öyle bir geldi ki Usain Bolt sanırsınız. Yüzde 55 sarı diyorum ama aynı pozisyonda atılmayan 10 tane pozisyon sayabilirim. Sen kural tanımaz bir hakemsin!" dedi.

Dilmen'in sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Kim je, bir çekti, ikincide çekti, sarı kartı gördü, daha sonra Djaniny pozisyonu %55 sarı kart. Trabzonspor gibi bir takımdan şu kadroyla en fazla 1 puan alabilirsiniz."

"Fenerbahçeliler hiç üzülmesin, takımları yapabileceğini yaptı. Vitor Pereira benim gözümde sınıfı geçti. Fenerbahçe 'şampiyonluğun en büyük adayıyım' demeye devam ediyor."

FENERBAHÇELİLER HİÇ ÜZÜLMESİN

"Fenerbahçeliler hiç üzülmesin, takımları yapabileceğini yaptı. Vitor Pereira benim gözümde sınıfı geçti. Fenerbahçe 'şampiyonluğun en büyük adayıyım' demeye devam ediyor."

"Fenerbahçe bugün 1 puan dahi alamayacaktı, buna adım Rıdvan Dilmen olduğu kadar eminim."

"Fenerbahçe, camia ve başkan seviyesinde yabana atılamayacak bir kulüp olduğunu göstermeli. Fenerbahçe sessiz kalabilir ama çıkınca çok fena çıkar. Adaletli devam etsin süreç."

"Hakem penaltı verebilir, faul de verebilir, ikinci sarıyı da verebilir, eyvallah ama sen hakem olarak VAR'a giderken 50 metre kalesinden gelen oyuncuya kart vermezsen, verdikleri seminerdeki kuralları tanımıyorsun. Kural tanımaz bir hakemsin."

 

Rıdvan Dilmen'den Ali Şansalan tepkisi... "Sen kural tanımaz bir hakemsin!" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Rıdvan Dilmen Ali Şansalan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.