Rıdvan Dilmen yorumlarıyla yeni sezonda TRT Spor'da

Süper Lig maçlarına getirdiği özgün yorumlarla yıllardır televizyon dünyasının aranan ismi olan Rıdvan Dilmen, ekranlara geri dönüyor. NTV'den geçtiğimiz sezon ayrılan ünlü yorumcu Dilmen'in yeni adresi TRT Spor oldu.

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, ünlü yorumcunun yeni sezonda TRT Spor ekranlarında olacağını açıkladı. TRT Spor'un internet sitesinde de şu ifadeler yer aldı:

"TRT SPOR yeni sezona damga vuracak bir program ile giriyor.

"%100 FUTBOL" artık TRT SPOR'da. Futbolculuğu ve yorumculuğuyla bir marka olan Rıdvan Dilmen, gündemi TRT SPOR' da belirleyecek.

Futbolun referans programı, devre arası ve maçların bitiminde karşınızda olacak."

TÜRK FUTBOLUNUN REFERANS PROGRAMI

Rıdvan Dilmen, mart ayında şu açıklamayı yaparak NTV'den ayrılmıştı:

"43 yıl önce lisanslı bir futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine, onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim milli futbolcu - teknik direktör - futbol yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanen çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Ancak son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir! Şimdiye kadar olduğu gibi; rahmetli babamın ve annemin bana bıraktığı en anlamlı miras olan DİLMEN soyadını Rabbim izin verdiği sürece onurumla taşımaya devam edeceğim."

Rıdvan Dilmen yorumlarıyla yeni sezonda TRT Spor'da ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen TRT Spor Zahid sobacı Erbatur Ergenekon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.