Rıdvan Dilmen TRT Spor'da bombayı patlattı! İşte Beşiktaş'ı doğrama belgesi!

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve 2-2 berabere biten Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçında yaşanan tartışmalı bir pozisyon hakkında hakemlere gönderilen bir belge TRT Spor'da Rıdvan Dilmen tarafından gündeme getirildi. Paylaşılan belgede Beşiktaş'ın yediği golde VAR'ın kasten "iptal edilmesi gereken" golü verdiği görülüyor.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçında yaşanan bir pozisyon ile ilgili bir belge paylaştı.

Maçın hakemi Alper Ulusoy tarafından Beşiktaş'a operasyon çekildiğini anlatan Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

"Bunu servis yaptılar. Geçen hafta 10 tane maç oynandı. 10'larca pozisyon var mı VAR'lık. Elemişler elemişler 5-6 pozisyon yazmışlar. Bu, bir operasyondur. Bu belgeyi, bütün hakemlere atmışlar. VAR hakemlerine... Şerefim üzerine yemin ediyorum hiçbir hakemden de almadım bunu."

"Bir maçla ilgili istişare ediyorlar. Çaykur Rizespor-Beşiktaş... Beşiktaş'a diyor ki 'bizden değil. Bu Rize'ye bir kıyak yaptılar' diyor.

"Rizespor 20 nolu oyuncusu golü atmadan önce iki eliyle net bir şekilde Beşiktaşlı oyuncuyu itmektedir. Hakemin bu itmeyi gördüğünde faul kararını vermesi gerekirdi. Ayrıca itmenin şiddeti ve etkisi de görüntülerden net olarak anlaşılmaktadır. Bu nedenle gol iptal edilmeliydi."

"Yani diyor ki Ahmet Bey her hafta konuşuyorsunuz ama... Bilmiyorlar mı Türkiye'nin bu belgeyi konuşacağını. Diyorlar ki; 'Rize'nin attığı gol haksız' "

Rıdvan Dilmen TRT Spor'da bombayı patlattı! İşte Beşiktaş'ı doğrama belgesi! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Beşiktaş MHK TFF Alper Ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.