Rıdvan Dilmen'den TFF başkanlığı açıklaması

Nihat Özdemir'in istifasının ardından yeni Türkiye Futbol Federasyonu başkanı merak ediliyor. Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen federasyon başkanı olacağına dair iddialara yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in istifa etmesinin ardından TFF Başkanlığı için aday isimlerden biri olan Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından iddialarla alakalı takipçilerinin sorularını yanıtladı.

"TÜRK FUTBOLUNUN BANA İHTİYACI VAR"

TFF Başkanlığı için aday olmadığının altını çizen Rıdvan Dilmen, "Ben, TFF Başkanı adayı değilim. Futbolun yapılanmasında Hamit kardeşimiz var. Hamit kardeşimizin Rıdvan abisinden bir isteği olursa her zaman faydam olur. TFF Başkanlığı koltuğuna benim ihtiyacım yok. Türkiye futbolunun bana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den TFF başkanlığı açıklaması ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen TFF Nihat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.