Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'yi parayla sınama ey Raşit!

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Digitürk'ün spordan sorumlusu Grup Başkanı Rashed Al-Marri'nin "Parayı keseriz" sözlerine sert tepki gösterdi. Dilmen, "F.Bahçe senin bir senede verdiğini 1 gecede toplar. Örnekleri var. Parayla sınama ey Raşit! Fenerbahçe'yi sınayacak bir para yok. Henüz dünya üzerinde basılmadı öyle bir para..." dedi.

Süper Lig'in yayıncısı Digitürk'ün spordan sorumlusu Grup Başkanı Rashed Al-Marri'nin Sözcü gazetesine verdiği röportajın yankıları sürüyor. Katarlı idareci, bir süredir gerilim halinde oldukları Fenerbahçe kulübüyle ilgili, “Tehdit ettiğiniz boykot kampanyası sizi sıkıntıya düşürür, parayı kesersek size gelecek para azalmış olur” demişti.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Al-Marri'ye ateş püskürdü. Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

"Katar'la bizim ülke olarak ilişkilerimiz çok farklı. Katar ambargo altındayken, Cumhurbaşkanımız Katar'a sahip çıkan tek devlet başkanıydı. Bu lige hiçbir kurumun veremeyeceği parayı verdiler. İnşallah da kalırsınız. Dün Sözcü gazetesinde bir haber okudum. beIN Sports yöneticisi Raşit Bey (Rashed Al-Marri)... Keşke gazetede kendisine Fenerbahçe nedir diye anlatsalarmış. Ben kendisine Fenerbahçe tarihini anlatan bir ansiklopedi yollayacağım. Parayı kesersek gelirleri azalır, diyor. Sen F.Bahçe'nin tarihine, amblemine bakacaksın. Gidip müzesine bakacaksın. F.Bahçe kulübü senin vereceğin 30 milyonun var ya... F.Bahçe senin bir senede verdiğini 1 gecede toplar. Örnekleri var. Parayla sınama ey Raşit! Fenerbahçe'yi sınayacak bir para yok. Henüz dünya üzerinde basılmadı öyle bir para..."

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'yi parayla sınama ey Raşit! ile ilgili etiketler Fenerbahçe beIN Sports Digiturk Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.