Rıdvan Dilmen: Bu karara itiraz etmezseniz yıllar boyunca altında ezilirsiniz

Rıdvan Dilmen'den TFF'ye: "Eğer bu karara itiraz etmezseniz Hukuk Kurulu’nuzla birlikte, tarihe geçersiniz. Çünkü emin olun, bunun önüne geçemezsiniz. Haftalar değil yıllar boyunca bunun altında ezilirsiniz. Vicdanları rahatsız edersiniz. Siz ne yapın edin, itiraz edin. En fazla Rafael kardeşim 1 maç oynamaz yahu… Ama bu o kadar kötü emsal olur ki, futbolun geleceğine dinamit atmış olursunuz."

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı sağ beki Rafael da Silva, 4-1 kaybedilen Fenerbahçe maçında 2. sarıdan kırmızı kart görmüştü. Maçın hakemi Bahattin Şimşek'in yanlış oyuncuya sarı kart göstermesi, oyuncunun da "Ben değildim" diye yüksek sesle itiraz edince bu kez kırmızı kartı görmesi, futbol kamuoyunun gündemine oturmuştu. 

Başakşehir kulübünü itiraz başvurusu sonuçlandı ve sambacının cezası iptal edildi. Bunun üzerine Kayserispor da Konyaspor maçında 2. sarıdan atılan İngiliz futbolcu Aaron Lennon'un cezasının iptalini istedi. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen çektiği bir videoda gelişmeleri yorumladı. 

Dilmen, şunları söyledi:

"Bu videoyu çekme sebebim, bugün Disiplin Kurulu’nun Rafael’le ilgili verdiği saçma sapan karar… Rafael en fazla 1 maç oynamaz arkadaşlar. Başakşehir’in itirazından dolayı olağanüstü toplanmanıza anlamı ne? Rafael 1 maç oynamasa ne olur?

Bahattin Şimşek kötü maç yönetti, doğru. Ben de beğenmedim. Yorumlarımda da söyledi. MHK muhtemelen cezasını verecektir. Vermelidir de, dinlendirmelidir de… Ancak Bahattin Şimşek’in ve hakemlerin göğsünde TFF yazıyor. Yani, Sayın Nihat Özdemir ve yönetimine büyük görev düşüyor.

Eğer bu karara itiraz etmezseniz Hukuk Kurulu’nuzla birlikte, tarihe geçersiniz. Çünkü emin olun, bunun önüne geçemezsiniz. Haftalar değil yıllar boyunca bunun altında ezilirsiniz. Vicdanları rahatsız edersiniz. Siz ne yapın edin, itiraz edin. En fazla Rafael kardeşim 1 maç oynamaz yahu… Ama bu o kadar kötü emsal olur ki, futbolun geleceğine dinamit atmış olursunuz."

Rıdvan Dilmen: Bu karara itiraz etmezseniz yıllar boyunca altında ezilirsiniz ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen TFF Rafael Da silva Medipol Başakşehir Bahattin Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.