Rıdvan Dilmen, Ozan Tufan'ın Premier Lig ekiplerinden Watford ile görüştüğünü açıkladı

Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, sezona Adana Demirspor karşısındaki 3 puanla başladı. Maç sonu TRT Spor'daki programında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Ozan Tufan'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinde Ozan Tufan ile görüştüğünü açıkladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında ligin yeni ekiplerinden Adana Demirspor'u deplasman 1-0 mağlup etti. Gol, orta sahanın yıldız ismi Mesut Özil'den gelirken; asist ise bir başka yıldız İrfan Can Kahveci'den geldi.

Lige galibiyetle başlayan Sarı-Lacivertliler orta sahada kaabalık bir futbolcu listesine sahipken, dünkü maçta Luiz Gustavo, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci ve Mesut Özil ilk 11'de sahaya çıktı.

Vitor Pereira'nın takımın başına gelmesiyle milli futbolcu Ozan Tufan'ın geleceği ise belirsizliğini koruyor.

"OZAN TUFAN WATFORD'LA GÖRÜŞÜYORMUŞ"

Portekizli teknik adamın ilk 11'de düşünmediği 26 yaşındaki oyuncu için Rıdvan Dilmen bir açıklamada bulundu. TRT Spor'daki %100 Futbol programında konuşan Dilmen, "Watford’u istediğini biliyorum Ozan’ın. Konuştuğumda öyle bir bilgi aldım. Watford’la görüşüyormuş" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş yönetimindeki Bursaspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Ozan Tufan, 2015 yılında 7 milyon Euro karşılığı Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-Lacivertli forma altında 174 resmi maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, 21 gol ve 24 asistlik bir performansa imza attı.

MİLLİ TAKIMIN DEĞİŞİLMEZ İSMİ OLDU

Ozan Tufan,  ilk kez Bursaspor'dayken giydiği A Milli Takım formasının ise değişilmez isimlerinden biri haline geldi. EURO 2020'de de forma giyen oyuncu, bugüne kadar 63 kez milli forma altında maça çıkarken 9 gole imza attı.

PREMİER LİG'İN YENİ EKİBİ

Watford, geçtiğimiz sezon İngiltere Championship'i 2. sırada tamamlayarak Premier Lig'e çıkmış ve sezonun ilk maçında Aston Villa'yı kendi sahasında 3-2 mağlup etmişti.

Rıdvan Dilmen, Ozan Tufan'ın Premier Lig ekiplerinden Watford ile görüştüğünü açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ozan Tufan Rıdvan Dilmen Watford
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.