'Bir Hagi ya da Alex beklemeyin'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan 'Yüzde 100 Futbol' programında Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini değerlendirdi. Dilmen, oyun tarzının farklı olduğunu vurgulayıp, ''Mesut'tan bir Alex, bir Hagi beklemeyin'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Bir rüya' olarak tanımladığı Mesut Özil transferi, mutlu sonla bitti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak noktalayan Türk asıllı Alman futbolcu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yaklaşık 1 hafta karantinada kalacağı belirtilen Özil'in, önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması ve çubuklu formayı gelecek hafta Kayserispor maçında giymesi bekleniyor. 

Söz konusu transferi Türkiye'de ilk duyuran isimler arasında yer alan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçının ardından Mesut Özil hakkında değerlendirmelerde bulundu.

''BİR HAGI BİR ALEX BEKLEMEYİN''

Özil'in oyun tarzının farklı olduğun vurgulayan Dilmen, ''Mesut'tan bir Alex, bir Hagi beklemeyin'' ifadelerini kullandı.

Özil'in çok golcü bir oyuncu olmadığını belirten Dilmen, ''Mesut'tan 25 tane yapıştırmasını beklemeyin. Ama 40 gole katkı sağlar." dedi.

''ÜLKEMİZE İŞİ BİTMEDEN GELDİ''

Uluslararası imaj olarak Filistin ve Uygur Türkleri için sarf ettiği çabann önemli olduğunu belirten Dilmen, ''Ülkemize işi bitmeden gelmesi de değerlidir'' şeklinde konuştu.

Özil'in karakteri gereği hocasıyla didişecek, 'Benim sözüm geçer' diyecek bir oyuncu olmadığını vurgulayan Dilmen, ''Sıfır problemli bir oyuncu. Büyük beklentilerle geldi bunun da bilincinde'' ifadelerini kullandı.

Dilmen sözlerini, "Mesut'un gelmesi, Drogba'nın gelmesi gibi oyuncular, gelinebilirliği artırıyor. Hayallerinde son 2 yılım diye düşünüyordu belki. 4-5 yıl daha oynayacak kapasitede. Mesut, Fenerbahçe için şanstır, Fenerbahçe de Mesut için bir şanstır." diyerek noktaladı.

'Bir Hagi ya da Alex beklemeyin' ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Rıdvan Dilmen Transfer NTV alex hagi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.