Rıdvan Dilmen kötü haberi verdi! 4 hafta yok...

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi'nin geçtiğimiz hafta kendisine 5 hafta oynayamayacağını söylediğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi ile konuştuğunu ve Kosovalı oyuncunun MR sonucunda 4 hafta daha sahalardan uzak kalacağını söylediğini kaydetti.

Geçen hafta golcü futbolcuyu aradığını belirten Dilmen, "Vedat Muriqi ile geçen hafta telefonda konuştum, '5 hafta yokum hocam' dedi. 'Normal oyuncular için diyorsun herhalde, sen daha çabuk dönersin' dedim. 'İnşallah deneyeceğim hocam' dedi. MR'ı bozar diyorum. Tekme yiyor, sonra içeri giriyor, öyle bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Muriqi'nin Fenerbahçe için önemli olduğunu kaydeden yorumcu, "Bazı oyuncular vardır, çok oyuncudur. Size taktik olarak B-C planları getirir. A, daha çok kesin, Vadat var orada dersin. B, gel sana duvar olsun. C, çok baskı yedik, uzun oynayın Vedat'a, topu tutsun dersin" dedi.

Rıdvan Dilmen kötü haberi verdi! 4 hafta yok... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Vedat Muriqİ Yeni Malatyaspor Süper Lig sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.