Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim yorumu

Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Galatasaray maçında çok konuşulan bir davranışa imza atan Fatih Terim'in yanlış yaptığını söyledi. NTV yorumcusu, "5 dakika uzatma az. Bence de 7 dakika verilmeliydi. Hoca haklı. Ama soyunma odasına gitmekte haklı değil" dedi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'nin %100 Futbol programında Kasımpaşa-Galatasaray maçını yorumladı. Dilmen, Terim'in maçın son anlarında sahayı terketmesini onaylamadığını söyledi. Dilmen, "Sanırım 5 dakika uzatma verilmesine sinirlenmiş. Bence de 7 dakika verilmeliydi. Hoca haklı. Ama soyunma odasına gitmekte haklı değil. Ben maç bitmeden içeri girmesini doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen maç için ise şunları söyledi:

TAM BİR PANDEMİ LİGİ

"Tam bir pandemi ligi, tam bir Türk futbolunun çöküş ligi. 4'te 4 yapan yok. Kaliteli oyun kesin yok, hafta hafta oyun değişiyor. Maçın hakkı neydi dersen, biraz daha Kasımpaşa’nın lehine görünüyordu ve kazandılar. İki tane karşı karşıya pozisyonu var Galatasaray’ın. Diagne 2. Yarıda tamamen kayboldu. Ne Falcao ne Diagne kenarlara gitmediği için rakip stoperler kapattı orayı. Devre arasında 3 değişiklik yaprak hoca ya herro ya metro ya gitti. Ya 4 tane yerim ya kazanırım dedi."

BELHANDA KOVSAN GİTMEZ

"Hoca nedense hala ısrarla aynı orta sahayı kullanıyor. Belhanda ve Feghouli ısrarı neden? Galatasaray'da Falcao, Diagne, Babel, Belhanda ve Feghouli'yi kovsan gitmezler. Bu akşamki kadroya bakalım, sadece 4-5 oyuncunun maaşına bakalım, öyle bir rakamlar çıkıyor ki... Nereden çıktı bu işler, bizim böyle bir paramız mı var? Fatih Terim'in oynamak istediği düzende, ne yapıp edip Seri işini halletmesi lazımdı."

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim yorumu ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Kasımpaşa Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.