'Rıdvan Dilmen haklı' dedi isim isim sıraladı: Rasim Ozan, İbrahim Seten'ler... Hala ortalıkta dolaşıyorlar

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen gazeteci Lube Ayar da Halk TV'de Özlem Gürses'in konuğu oldu. Ayar, programda Rıdvan Dilmen'in açıklamalarını doğrulayarak, "Fenerbahçe'nin atıldığı cehenneme benzin taşıyanlar hala ortalıkta konuşuyor. Ahmet Çakar'lar konuşuyor, Rasim Ozan Kütahyalı, Turgay Demir, İbrahim Seten'ler... Ekranlarda hala bunlar var" dedi.

NTV’de “%100 Futbol” programında konuşan Rıdvan Dilmen, Türk futbolu içerisindeki FETÖ’ye yakın isimlerin kimler olduğunu açıklamıştı. Dilmen bomba iddialarından sonra "Türkiye'de savcılıkların futbol camiasında 'Temiz Eller' operasyonu yapması lazım. Temsilciler, Federasyon temsilcileri ve ben dahil gazeteciler araştırmadan geçirilmesi lazım" iddiasında bulunmuştu.

ZEKERİYA ÖZ AZİZ YILDIRIM'I HEDEF ALDI

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Rıdvar Dilmen'ın FETÖ'ye yakın isimleri açıklamasından sonra Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen Fanatik Fenerbahçeli gazeteci Lube Ayar yargı muhabiri olduğu dönemde FETÖ'cü firari sanık Zekeriya Öz'ün Fenerbahçe'yi 20 yıl yöneten ve 2011'de FETÖ operasyonuyla cezaevine atılan eski Başkan Aziz Yıldırım'ı hedef aldığını Yıldırım'ın kendisine 2009 yılında söylediğini anlattı.

Lube Ayar, "Risk altındaki kişileri belirlemiştim. Aziz Yıldırım'ı da o dönem uyarmıştım. Bir tehlike var, Zekeriya Öz'ün kapsama alanındasınız demiştim. Yıl 2009'du... Rıdvan Dilmen yakın dönemin günahlarından bahsediyor ama bu yeni değil, çok çok eski" diye konuştu.

"HALA ORTALIKTA KONUŞUYORLAR"

Rıdvan Dilmen'in isimlerini verdiği spor yorumcularının hala ekranda olduğunu belirten Ayar, "Rıdvan Dilmen'in haklı olduğu çok açık. İbrahim Seten, spor camiasının çok güçlü isimlerinden biri. İkinci baron" diyen Ayar, "Fenerbahçe'nin atıldığı cehenneme benzin taşıyanlar hala ortalıkta konuşuyor. Ahmet Çakar'lar konuşuyor, Rasim Ozan Kütahyalı, Turgay Demir, İbrahim Seten'ler... Ekranlarda hala bunlar var" dedi.

Ayar'ın sözlerine Özlem Gürses ise, "Dehşetle dinliyorum ben seni" diyerek karşılık verdi.

'Rıdvan Dilmen haklı' dedi isim isim sıraladı: Rasim Ozan, İbrahim Seten'ler... Hala ortalıkta dolaşıyorlar ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Açıklama rasim ozan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.