Rıdvan Dilmen: Guardiola gelse Fener'i şampiyon yapamaz, Trabzonspor işi bitirdi

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının dışında hiç kimse üzülmedi. Oyuncular mutlu, teknik direktörler mutlu. Pereira zaten mutlu. Fırat Aydınus & Trabzonspor taraftarı çok mutlu. Şampiyonluk baremi filan yok... Trabzonspor şampiyon oldu... Bu ligin dönme şansı yok. Guardiola gelse buradan Fener'i şampiyon yapamaz."

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan ve 2-2 berabere biten Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından TRT Spor'da maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Trabzonspor şampiyon oldu... Bu ligin dönme şansı yok" dedi.

%100 Futbol programında konuşan Dilmen, "Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının dışında hiç kimse üzülmedi. Oyuncular mutlu, teknik direktörler mutlu. Pereira zaten mutlu. Fırat Aydınus & Trabzonspor taraftarı çok mutlu" ifadelerini kullandı.

Erbatur Ergenekon'un "Şampiyonluk baremi ne olur hocam?" sorusuna Rıdvan Dilmen'in verdiği cevap "Barem marem yok hocam ne baremi... Trabzonspor şampiyon oldu... Bu ligin dönme şansı yok. Guardiola gelse buradan Fener'i şampiyon yapamaz" şeklinde oldu.

Rıdvan Dilmen: Guardiola gelse Fener'i şampiyon yapamaz, Trabzonspor işi bitirdi ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.