Fenerbahçe erken kopabilir

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 futbol programında Fenerbahçe'nin 3-2'lik Göztepe galibiyetini yorumladı. Dilmen, Sarı-Lacivertli kulübün lig bitmeden şampiyonluğunu ilan edebileceğini iddia etti.

Tecrübeli futbol adamının sözleri şu şekilde:

"Bir takım minimum ligin bitiminde 4 hafta önce kopacak. Bu takımlardan biri Fenerbahçe olabilir. Yeter ki içerdeki problemler halledilsin. Fenerbahçe, Trabzonspor maçını kazanırsa ilk yarıyı yüzde 80 lider bitirecektir.

Şöyle bir algı oluştu; günümüzde ekonomik nedenlerden dolayı kulüpler transfer yapılamıyor! Beşiktaş 9, şampiyon Galatasaray 7 transfer yapmış. Fenerbahçe 18 transfer yaptı. Fenerbahçe Ali Bey (Koç) zamanında toplam 48 transfer yapmış.

EMRE BELÖZOĞLU BÜYÜK ŞANS

Ama tecrübe önemlidir. Aziz Bey (Yıldırım) de geldiği zaman şampiyonluk 3. yılında geldi. Mesela bizim kurumuz bize güvenmiş biz buradayız. Ali Bey de inandığı bir kişiyle anlaştı. Kimdi bu? Comolli. Tecrübe önemli işte, başkanın yanıldığı ilk konu bu oldu. Aslında o zaman Fenerbahçe bir teknik direktör takımıydı. Çok kaliteli değildi ama dirençliydi.

Ali Koç, hatasında ısrarcı olmadı. Emre Belözoğlu'nın futbolu bırakması bir şans olarak geldi. Emre olmasaydı bu transferlerin yarısı olmayabilirdi."

Fenerbahçe erken kopabilir ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.