Rıdvan Dilmen: Galatasaray yanlış oyuncu değişiklikleriyle şuursuzlaştı

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray doğru oynarken, doğrunun karşılığını aldı ve 1-0 öne geçti. 4’e, 5’e gidecek maç 1-1 oldu. Galatasaray yanlış oyuncu değişiklikleriyle şuursuzlaştı. Terim’in tarzı değil bu… Neden bu yanlış hamleleri yaptı anlamak mümkün değil."

Rıdvan Dilmen, NTV'nin %100 Futbol programında Galatasaray-Kayserispor maçını yorumladı. Beraberliği Fatih Terim'e fatura eden tecrübeli yorumcu, şunları söyledi:

"Kayserispor'un puan alması için gol atması lazım demiştim. 0-0 bitmezdi bu maç. Hoca, çift santrfora 1-0'dan sonra geçti. Neden çift santrfora geçildi? 6-0 mı yenmek istiyorsun? Rakip 10 kişi zaten, bu fantezi futbola girer. Gerçek futbolun dışına girersin...

1-0’ken Terim gibi tecrübeli bir teknik adam maçın 4’e 5’e gideceğini görmeliydi. Neden 2'nciyi atmadan 6-0’a gitmeyi hayal etti? Rakibin gelmiyor. 10 kişi kalmış.

Galatasaray halı saha gibi tek kale, bekin penaltı aldırmış, rakip 10 kişi, öndesin. Her şey yolunda giderken çift santrfora geçmeye ne gerek var. Benim cebimde 3 puan, sen şimdi niye 4 forvete dönüyorsun, oyun senin top senin saha avantajı senin, her şey senin, Fatih Terim nasıl böyle bir karar verdi anlamak mümkün değil.

Galatasaray doğru oynarken, doğrunun karşılığını aldı. 4’e 5’e gidecek maç 1-1 oldu. Galatasaray yanlış oyuncu değişiklikleriyle şuursuzlaştı. Terim’in tarzı değil bu…"

Rıdvan Dilmen: Galatasaray yanlış oyuncu değişiklikleriyle şuursuzlaştı ile ilgili etiketler Galatasaray Kayserispor Fatih Terim Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.