Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de sportif direktörlüğe getirileceği iddialarına cevap verdi

Fenerbahçe efsanesi ve %100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Vitor Pereira'nın kovulmasının ardından sportif direktörlüğe getirileceği iddialarına cevap verdi: "Bugün bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında Başkanımız Sayın Ali Koç’un şahsıma Sportif Direktörlük teklif ettiği yönünde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de sportif direktörlüğe getirileceği haberlerini yalanladı. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesi sonrası ünlü yorumcunun başkan Ali Koç tarafından kulüpte görevlendirileceği iddia edilmişti.

Twitter hesabından açıklama yapan Rıdvan Dilmen, böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı: "Bugün bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında Başkanımız Sayın Ali Koç’un şahsıma Sportif Direktörlük teklif ettiği yönünde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çubuklu formamızı gururla taşıyan sporcu olarak ömrümün sonuna kadar Fenerbahçe taraftarı kalacağım."

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil ile yakınlığı bilinen Dilmen, Pereira'yı haftalardır eleştiriyor, başkan Ali Koç'a da "Bu adamı göndermezsen istifa sesleri bu kez sana yönelecek" diye uyarıyordu.

Nitekim Dilmen'in dediği oldu... 2-2'lik Beşiktaş maçının ardından Kadıköy'de tribünler Vitor Pereira yerine Ali Koç'u istifaya çağırdı. Ertesi gün de Portekizli'nin görevine son verildi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de sportif direktörlüğe getirileceği iddialarına cevap verdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Ali Koç Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.