Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe şımarıklık yapmamalı!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ilk yarısını ve maç sonrası Yüzde Yüz futbolda değerlendirdi. Maçı yorumlayan Dilmen 'Karman çorman bir maç oldu' dedi

Dilmen ilk yarının ardından şunları söyledi:

"Maçta tansiyon çok yüksek. Bence kartlarla penaltılar doğru. Quaresma'yı direkt atması lazımdı. Neto kararı da doğruydu. Beşiktaş rahat oynuyor, kaybedeceği bir şey yokmuş gibi. 65-70. dakikalardan sonra tuhaf bir maç bekliyor bizi. Umarım ikinci yarı herkes sakinleşir yoksa bu maç bitmeyecek."

20170923_2_25901495_26144620

Usta yorumcu maçın ardından ise şunları söyledi:

"İki takımın hücum oyuncuları kartlık fauller yaptılar. Şenol Hoca ile hakem arasında ne oldu bilmiyorum, o yüzden o konuda yorum yapmayayım.

Beşiktaş oyuna rahat başladı. Özgüvenleri yüksek. Ayağa oynayarak ama kendi tarzının biraz dışına çıkarak... Maçta aslında pozisyon da yoktu. Fenerbahçe penaltıyla öne geçti. Penaltıdan sonra Fenerbahçe, Quaresma'nın atılmasıyla bir şans daha yakaladı.

Gergin bir maç önü, gergin bir maç anı yaşadık ve görünen o ki maçtan sonra da devam edecek gergin tartışmalar yaşayacağız.

Türkiye'de en önemli deplasman Kadıköy'dür. Taraftarın konsantrasyonu yüksek olunca kendi futbolcusunu adeta itiyor. Antrenörler 7 tane 90 dakika oynamış gibi oldular.

fenerbahAe_beAiktaA_maA_Azeti

'KARMAN ÇORMAN BİR MAÇ OLDU'

Dilmen değerlendirmelerine şöyle devam etti, "Karman çorman ve tartışmaya çok açık bir müsabaka oldu. Lig yeniden başladı. Fenerbahçe erken kopabalirdi açıkçası. Canlanması için böyle bir maça ihtiyacı vardı ve kazandılar. Beşiktaş hiçbir şey kaybetmedi.

Daha önceki tarihlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları daha sakin geçerdi ama gittikçe sertleşti. Sosyal medya bunda çok etkili.

'FENERBAHÇE DE ŞIMARIKLIK YAPMAMALI'

Genel anlamda benim için müsabaka şu anda bitti. Herkes sakin olmalı. Fenerbahçe de şimarıklık yapmamalı. Futbol bir oyundur. "

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe şımarıklık yapmamalı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Rıdvan Dilmen yüzde yüz futbol yorum değerlendirme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.