Ersun Yanal Fenerbahçe'ye büyük hizmet etmiş

Fenerbahçe'nin bu sezonki transferlerinin isabetli olduğuna dikkat çeken Rıdvan Dilmen, Comolli döneminde yapılan Muriç ve Altay transferlerinde Ersun Yanal'ın imzasının olduğunu ve bu iki ismi getirdiği için tecrübeli hocanın Sarı-Lacivertli kulübe büyük hizmette bulunduğunu söyledi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın Sarı-Lacivertli kulübe büyük hizmet ettiğini söyledi. NTV'nin %100 Futbol programında Fenerbahçe-Fatih KAragümrük maçını yorumlayan Dilmen, "Altay önü çok açık bir kaleci. Dünya kulüplerine gider diye düşünüyorum. Bir Emre Belözoğlu’nun yaptığı transferlere bakalım bir de Comolli’nin geçen sene bu dönemler yaptıklarına… Ersun Yanal getirdi Altay’ı, Vedat Muriç’i de Ersun Hoca aldı. Fenerbahçe’ye müthiş hizmet etmiş" dedi.

"ATANIN ATANI DA VAR"

"2-0’dan sonra maçın kahramanının Altay olması, maç bitiminde Fenerbahçeli futbolcuların soluk soluğa kalmış olması serinde durulması gereken konu. Atanı tutanı buldu Fenerbahçe... Atanın atanı da var; Cisse… 2-2’ye yakalanma ihtimali Fenerbahçe’nin düşünmesi gereken konu."

SOSA DEĞİL, SAMATTA ÇIKMALIYDI

"Sosa bugün 2. Golde muazzam bir gol ortası yaptı. Golden hemen sonra da savunmaya çok büyük katkı sağladığı bir problem var. Ben olsam Samatta’yı golden sonra çıkarırdım Sosa’yı değil. Tabi Erol hocayı fazla eleştirmek istemiyorum. "Fenerbahçe'nin iyi başlaması, geniş kadrosuyla birlikte önemli. Fenerbahçe'nin gerçekten kuvvetli ve geniş bir kadrosu var.
Yıllardır Fenerbahçe’yi taraftarlar böyle görmüyordu. Seyircisiz oynamak büyük takımların aleyhine. Karagümrük için ise galiptir bu yolda mağlup diyebiliriz. Mücadeleci kuvvetli bir takım."

 

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye büyük hizmet etmiş ile ilgili etiketler Fenerbahçe Altay Bayındır Rıdvan Dilmen fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.