Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe derbiyi kazanamasaydı Trabzonspor yüzde 95 şampiyon olur diyecektim

Rıdvan Dilmen: "Bu bir hayat öpücüğüydü Vitor Pereira, Ali bey, yönetim, ligdeki durum için... Derbiden beraberlik çıksaydı, 'Trabzonspor %95 şampiyon' diyecektim. Fenerbahçe burada kazanında %70'e indirdim. Geri kalan %30 da üç takım arasında..."

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından şampiyonluk favorisini açıklayan Rıdvan Dilmen, "Derbiden beraberlik çıksaydı, 'Trabzonspor %95 şampiyon' diyecektim. Fenerbahçe burada kazanında %70'e indirdim. Geri kalan %30 da üç takım arasında..." dedi.

TRT Spor'un %100 Futbol programında derbiyi yorumlayan Dilmen'in sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Fenerbahçe'nin golünde o pası ligde sadece İrfan Can Kahveci verir, o son dokunuşu da sadece Mesut Özil yapar."

"Bu bir hayat öpücüğüydü Vitor Pereira, Ali bey, yönetim, ligdeki durum için. Fenerbahçe taraftarının uzun zamandır bu sonucu hayal ediyordu. Taraftarın ihtiyacı vardı. Fenerbahçe teselli arıyordu."

BERKE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ın sakatlığında forma şansı bulan Berke Özer'in derbideki performansı merak ediliyordu. Genç eldiven yaptığı üç kritik kurtarışla galibiyetin mimarlarından oldu.

Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Berke'yi överken, "Berke’den özür dilerim maç önünde derbiyi kaldıramaz dediğim için.." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe derbiyi kazanamasaydı Trabzonspor yüzde 95 şampiyon olur diyecektim ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray Berke Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.