Rıdvan Dilmen: Geldiği günden beri izlediğim en iyi Falcao

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsüne övgüler yağdırdı. NTV yorumcusu, Erzurum'da Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren isim olan Kolombiyalı için "Geldiği günden beri en iyi performansını izledim" ifadelerini kullandı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 futbol programında Galatasaray'ın 2-1'lik BB Erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Avrupa kariyerinde ilk kırmızı kartını Galatasaray'da gören Falcao'ya övgüler dizen Dilmen, şunları söyledi:

"Geldiği günden beri en iyi performansını izledim Falcao’nun... Atılan top uzaydan geliyor. Kendini rakip oyuncuya göre ayarladı. Sonra koordinasyona bakar mısın. Vuracak şekilde avantaj sağlıyor. Ofsayta düşmemesi tecrübe, göğüsle alışı klas... Attığı gol; bunlar Falcao'nun atabileceği goller."

"Falcao'nun kırmızı kart pozisyonu... Futbolculuk sizin gördüğünüz gibi öyle kolay bir iş değil. Futbol vücutla, ayakla, parmakla her şeyle oynanan bir oyun. Santrafor top saklıyor, dirsek yoksa ben kart göstermem. İlki asla sarı değildi, ikinciyi net görmedim."

ERZURUM MAÇLARI ZORDUR

"Erzurum maçı kolay gözükse de zor maçtır. Sebebi de rakımdır. Orada yüksek tempolu oynayamazsınız. Erzurumspor’un 2 deplasman galibiyeti aldatıcı olmasın. Erzurum çok yavaş oynayan bir takım. Galatasaray iyi oynarken rakip kim olursa olsun golü bulabiliyor. Arda Turan'ın son bölümde topu tutması dikkat edilmesi gereken bir detay. 10 kişi kalmışken çok önemli iş yaptı Arda."

Rıdvan Dilmen: Geldiği günden beri izlediğim en iyi Falcao ile ilgili etiketler Galatasaray Rıdvan Dilmen radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.