Rıdvan Dilmen Eto'o transferi açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Göztepe maçının ilk yarısını değerlendirdi. Dilmen gündeme dair flaş açıklamalarda bulunurken Beşiktaş'ın Eto'o'yu transfer edeceğini iddia etti.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Göztepe ile kozlarını paylaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ilk yarısını değerlendiren ünlü oyumncu Rıdvan Dilmen çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"Kongreler olur, goller atılır ama Allah yardımcısı olsun askerlerimizin. Önce vatan, gerisi teferruat."

"Devre arasında denizin bittiğini gördük. Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım'a söylediği söz şu: 'Bana oyuncu alma, yeter ki oyuncuların taksitlerini geciktirme."

"Fenerbahçe'nin 11'inde oynayan en az 3-4 oyuncu Anadolu takımında oynasa, neden verdiler demezdik. Fernandao, İsmail, Aatif ve hatta Mehmet Topal. Skrtel'i de oynatmıyordu."

"2. yarının ilk 8 haftasının sonunda, Galatasaray'ın zirvede olma ihtimalini yüksek görüyorum. Bu sırada rakiplerine 7-8 puan fark atmazsa, sonrasında zorlu süreç başlayacaktır onlar için de."

"Beşiktaş, Eto'o'yu alacak duyumlarını aldım. Eto'o Beşiktaş'a gelecek diye biliyorum."

Rıdvan Dilmen Eto'o transferi açıkladı ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Beşiktaş eto
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.