Rıdvan Dilmen: Kimin antrenör olduğu belli değil

Rıdvan Dilmen: "Biri Fenerbahçe biri Gaziantep... Hangisi teknik direktör bilmiyorum. Bir yandan Selçuk bağırıyor, bir yandan Emre Belözoğlu... Kimin antrenör olduğu belli değil. Gaziantep'te bi tane lider var (Şumudica), gol olunca herkes ona koşuyor!"

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup olduğu maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, teknik direktör Erol Bulut'a yüklenmeye devam etti. NTV'deki %100 Futbol programında maçı değerlendiren Dilmen, şunları söyledi:

"F.Bahçe bugün 1 puan alsa 2. oluyor, kazanmış olsa liderliği paylaşıyordu. Bu takım daha ligin 13. haftasında son 6 hafta 4 maç yenildi. Ne biçim bir lig bu ben anlamadım? Erol Hoca gönderilirse şunu diyecek, 'Yahu ben liderin 3 puan gerisindeydim"

"Biri Fenerbahçe biri Gaziantep... Hangisi teknik direktör bilmiyorum. Bir yandan Selçuk bağırıyor, bir yandan Emre Belözoğlu... Kimin antrenör olduğu belli değil. Gaziantep'te bi tane lider var (Şumudica), gol olunca herkes ona koşuyor!"

"Bana bugün Ozan şunu oynadı diyemezsin. Sağ bekte gördüm, forvette gördüm, sol açıkta gördüm. Bana soruyorlar 'Pelkas nerede oynuyor?' diye. Ne bileyim ben nerede oynuyor. Belli değil ki kimin nerede oynadığı bu takımda..."

"Tanzanya gazeteleri yazmış, Samatta sakat oynamayacak diye. Tanzanya gazetelerini takip etmiyorum ama internette öyle okudum. Sen tutup Sivas maçında Samatta'yı oynatıyorsun! Sonra? Samatta yok! Karacabey maçında Altay'ı oynattın, bak bu akşam yok. Koru oyuncularını koru!"

"Her yerde bana oyuncu oynamaz. Maksimum 3 mevkide oynar. Biri gizli forvetim diyorsa hemen göndereceksin. Geçen sezon bir oyuncu da böyleydi, "yeter artık bu takımın enayisi ben miyim" dedi.

"Lige iyi başlandı ya, Erol Bulut o günlerde 'hiç yenilmeden şampiyon olacağız' diyordu. Ben de diyordum ki zor... Ne ağız varmış ya bende de, o günden sonra 6 maç 4 mağlubiyet!"

Rıdvan Dilmen: Kimin antrenör olduğu belli değil ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Rıdvan Dilmen Gaziantep FK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.