Rıdvan Dilmen: Emre Belözoğlu'nun iyi bir teknik direktör adayı olduğunu düşünüyorum

Eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun iyi bir kariyere sahip olacağını düşündüğünü söyledi. Dilmen, "Kaybetse de kazansa da daha genç ve yeni bir sayfa açtı. Futbol kariyeri uzun sürdü ve önemli kulüplerde oynadı. CV'si de müthiş. Son 20 yıla damgasını vuran en değerli futbolcu" dedi.

Süper Lig'in 9. haftasının açılış maçında Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Mediol Başakşehir, yeni hocası Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk maçında ilk galibiyetini almıştı. Teknik direktörlük kariyerindeki sadece 11. maçına çıkan 39 yaşındaki Belözoğlu'nun tek yenilgisi geçen sezon Fenerbahçe'nin başındayken Kadıköy'de Sivasspor'a karşı gelmişti.

O yenilgiyle şampiyonluğu kaçıran Sarı-Lacivertliler, Belözoğlu'yla bu yaz yollarını ayırmış ve Pereira'yla yeni bir maceraya başlamıştı. Emre Belözoğlu ise Aykut Kocaman'ın ardından İstanbul'un Turuncu-Lacivertli ekibinin başına geçmişti.

DİLMEN'DEN ÖVGÜLER... 

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayımlanan "%100 Futbol" programında, Emre Belözoğlu'nu şu sözlerle değerlendirdi:

"Fenerbahçe'de teknik direktör/oyuncu oldu, sportif direktör oldu, son 10 haftanın lideri olan bir teknik direktör olarak kaldı. Sivasspor'u yense F.Bahçe'de kalacaktı belki, bilemiyoruz. Emre Belözoğlu'nun iyi bir teknik direktör adayı olduğunu düşünüyorum. Kaybetse de kazansa da daha genç ve yeni bir sayfa açtı. Futbol kariyeri uzun sürdü ve önemli kulüplerde oynadı. CV'si de müthiş."

"Son 20 yıla damgasını vuran en değerli futbolcu. Hocalığında bilimi, teknolojiyi kullandığını da gördük. Teknik direktörlük değişimlerinde bir reaksiyon olur, biz buradayız diye. Başakşehir'de yeni teknik direktör derken, eskiden takım kaptanıyken de yardımcı hoca gibiydi."

Rıdvan Dilmen: Emre Belözoğlu'nun iyi bir teknik direktör adayı olduğunu düşünüyorum

 

Rıdvan Dilmen: Emre Belözoğlu'nun iyi bir teknik direktör adayı olduğunu düşünüyorum ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu TRT Spor Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.