Rıdvan Dilmen: Vida’nın mutsuzluğunu yüzünden okuyorum

Beşiktaş'ın yediği 2. golde büyük hatası olan Domagoj Vida, Rıdvan Dilmen'in eleştirilerinden de nasibini aldı. Dilmen, sezon başından beri istikrarsız performansını sürdüren Hırvat stoper için "Vida, mutsuzluğunu performansıyla gösteriyor" dedi.

Futbol yorumucusu Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK-Beşiktaş maçının ardından Domagoj Vida'yı eleştirdi. NTV'deki %100 Futbol programında maçı değerlendiren Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

"Domagoj Vida 10 üzerinden ya 1'lik ya da 7-8'lik oynuyor. Konyaspor maçında da inanılmaz hatalar yaptı. Welinton ağır oyuncu. Francisco Montero da Beşiktaş'ın oyuncusu değil, çok ağır ve oyun bilgisi yok. Vida’nın mutsuzluğunu ben yüzünden okuyorum. Para problemi, huzursuzluk filan önemli değil. Konya ve Gaziantep maçlarındaki 7 golün 5'inde Domagoj Vida'nın hatası var. Vida, mutsuzluğunu performansıyla gösteriyor zaten. Beşiktaş defansı çok kötüydü. Sol stoperin gole davetiye çıkarıyor, sağ stoperin ofsaytı bozuyor.

"Kazanan takım bozulmaz felsefesi her zaman olmaz. Kenarda bekleyen oyuncu Josef ise ve sahadaki herkesin performansını arttırıyorsa oynar. Seni mahkum etmemek için önde baskı yapar. Bir oyuncunun, bir maçla performansı düşmez. Sergen Hoca duygusal davrandı."

Rıdvan Dilmen: Vida’nın mutsuzluğunu yüzünden okuyorum ile ilgili etiketler Beşiktaş Domagoj Vida Gaziantep FK Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.