Dilmen: Fenerbahçe için deplasman gibi değildi

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe için deplasman gibi oynanmadı maç. Galatasaray 10 dakika tek kale oynayamadı hiç. Fenerbahçe’nin güçlü bir takıma doğru evrildiğini görüyorum. Real Madrid bile Galatasaray kalesine bu kadar rahat gelemez. Bitiricilikle çok acemi bir takım Fenerbahçe..."

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı. NTV'nin %100 Futbol programında dev maçı değerlendiren Dilmen, "Fenerbahçe için deplasman gibi oynanmadı maç. Galatasaray 10 dakika tek kale oynayamadı hiç. Fenerbahçe’nin güçlü bir takıma doğru evrildiğini görüyorum" dedi.

Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:

GALATASARAY BEKLENTİMİN ALTINDA KALDI

"Maçtan önce kamuoyunda Galatasaray önde görünüyordu. Fakat bana sorduklarında net 3 ihtimalli maç olarak görüyorum demiştim. Kadro kalitelerine baktığımızda bana göre 3 ihtimalliydi. Fenerbahçe 7 tane yeni oyuncuyla başladı. Galatasaray birbirine daha alışık oyunculardan kurulu bir takım. İki hoca da galibiyeti kaçıran taraf olduklarını düşünecekler."

"Ben Galatasaray’ı beklediğimin altında buldum. Fenerbahçe’yi ise beklediğimden iyi buldum. Kaliteli maç mı oldu, hayır. Altay özellikle kritik kurtarışlar yaptı. Fatih ise kenardan gelen toplarda hata yaptı."

REAL MADRİD BİLE BU KADAR RAHAT GELEMEZ

"Galatasaray 3. bölgeye geldiğinde daha etkiliydi. Etkili derken isabetli vurdu. Fenerbahçe ise 3. bölgeye elini kolunu sallayarak geldi. Ozan, Sosa Gustavo çok etkiliydi. Gustavo maçın en iyisiydi. Galatasaray’ın sahasında Real Madrid’i filan çıkıyorum, bu kadar rahat 3. bölgede dolaşacak takım az bulursun."

"İki tane maç oynandı. Birincisi; Fenerbahçe’nin 70 dakika oynadığı oyun. Fatih Terim sadece izledi. Hamleyi yaptıktan sonra ise fark oluştu. Oyuna bakıyorum ben, tabelaya değil. Final pozisyonlarında çaylak bir takım Fenerbahçe…. 14 şuttan 1’i isabetli. Galatasaray 9 şut çekmiş 5’ini Altay kurtardı. Müthiş mücadele ettiler. Erol Bulut'un taca giden topu bile koşarak alması, kazanmaya geldiğini gösteriyor."

Dilmen: Fenerbahçe için deplasman gibi değildi ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.