Rıdvan Dilmen: Daralmaya gideceğiz!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, koronavirüs salgınının futbol kulüplerini ne yönde etkileyebileceğini ve ülkemizde futbolun başlayıp başlamayacağı ihtimalini NTV'de değerlendirdi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, görüntülü konferansla NTV'ye bağlandı. %100 Futbol programında konuşan usta yorumcu, ülkemizde ve tüm dünyada etkisini gösteren yeni tip koronavirüs salgınının futbol kulüplerini ekonomik anlamda nasıl etkileyeceğini ve Türkiye'de futbolun başlayıp başlamama ihtimalini değerlendirdi.

''EN İYİMSER TABLO 2021''

Rıdvan Dilmen, ''Önce sağlık. Ama bir taraftanda bütün dünya ülkeleri ekonomiyi ayakta tutmak için ki futbol da bir ekonomi gerek. Fakat bir gerçek var ki dünyanın her yerinde olduğu gibi bizde de futbolda da bir daralmaya gideceğiz. Bu daralma da bir senede - iki senede düzelecek bir olay değil. Minimum 5 yılda toparlanabilecek bir durum gözüküyor. Çünkü 7.5 milyarlık bir nüfusta binlerce, milyonlarca laboratuvarlar şu an aşıyı bırakın ilacı arıyorlar. Aşıyla ilgili en iyimsen tablo 2021’in ilk ayı diyeyim.

O yüzden bu kararlar bizim açımızdan yönlendirici olmamalı. Futbolun avantajını söyledim. Devam edip etmemesi konusunda karar verebilecek gerekli insan kaynakları var. Fakat gördüğüm kadarıyla da çok direkt bir şey söyleyemiyorlar.'' dedi.

Rıdvan Dilmen: Daralmaya gideceğiz! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Koronavirüs Korona futbol Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.